- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
Andras6800 #3410 üzenetére
hm
aszem abban a könyvesfalban van ami ránéz a boss-ra.
tehát van a bosshoz a folyoso, és annak a boss-átellenes végében van egy polc, abban lesz benne emlékeim szerint. -
jaj srácok, valaki megtalálta már ennek mind a 3 részét?[link]
mert nekem megvan 2, és most a middle-t farmolom, ami a legrosszabb dropja ennek a 3 itemnek...0.01%
megcsinálta már ezt vki? a térképen mi látszik? mert ez vmi kincsestérkép és nagyon kiváncsi vagyok és sztem addig nem megyek el a kalozoktol amig ki nem dobja az a tetü -
-
hmm, megint van valami a szerverekkel? realmstatus page azt mutatja hogy minden down...
-
highend instás epicektől annyira távol vagyok mint vértestolnától az adsl...szóval nem arra gyúrok
lehet hogy +damage-ra kéne gyúrni, nemtom. van valami ötleted? mondjuk nekem bejön hogy marha sok manam van és most van végre ingyen castom 15 percenként, hála tegnapi epic dropnak
egyébként most frost magenek készülök, elég jó pve-re. de majd 60on kiprószálok egy pvp buildet is. -
válasz
Wolverine #3182 üzenetére
jaja ahogy maross is mondja az a v-betü.
én szoktam használni mert akkor látom ha már nagyon közel van a mob. plusz mage-el szoktam még használni ha aoe-zok igy látom hogy melyik mobnak mennyi hp-ja van még.
a 2. kép elég zagyva. az valami alpha map ami rajta van a felületen? engem rohadtul idegesítene
mod: kérdés. látom van ilyen dps számlálód? annak mi a neve? mert már nekem is kéne egy[Szerkesztve]
-
2, najo lehet igazatok van, de én úgy gondokoztam hogy crt-ben van egy aprócska ágyú ami lövi a szemet
tft-ben ez nincs meg. én 1280*1024-ben használom és elég jól olvasható a betü, de itt az is hozzájárul hogy kb milyen távolságban vagy a moncsitól és hogy mennyire jó a látásod. én kb 60centire vagyok és -2dioptriás a szemüvegem, magyarul távolra nem látok
de ahogy van most ph is meg minden fejemtől, olvasható. és egyáltalán nem kell erőlködnöm
és nekem crt-től fájt annyira a fejem illetve a szemem hogy nem bírtam már előtte ülni egy idő után.
3, én egy samsung syncmaster 700p-t cseréltem le és azután eszméletlen szép képe vanez a szépkép kérdés is csak akkor derülne ki ha egymás mellé tennénk a moncsijainkat
de ne flame-ljünkén lezárom annyival hogy ízlések és pofonok
nekem tft nagyon bejött, kicsi, könnyű és jó minőségű
na de térjünk vissza
taltos, ezt hogy érted hogy péntektől a kicsik is mehetnek? akkor kinyitják a szervert és lehet indítani karit?
gondlokoztam hogy inditok egy karit azon a szerveren ahonnan lehet oda emigrálni, nem bs-ről hanem volt még egy ugy néztem, no és ott inditik egy hordás akrit és átviszem trollbane-rede rájöttem hogy nem lenne időm azzal is játszani
[Szerkesztve] -
válasz
Andras6800 #3040 üzenetére
-
na még 300kbyte kell a teljes patch-hez. majd feltolom valahova és akkor megosztom a linket
-
lehúzta már valaki a patchet? 35mbás
épp blizz downloader futkorászik de hát eléggé csíra -
-
ugye 2 fő szamát lehet felvenni, de a másodlagos szakmákból mind3at.
hogy lehet eligazodni sw-ben? hát először nekem is kínai negyed voltde aztán megszoktam.
ha vkit keresel akkor beszélj egy őrrel ő megmondja hogy kit merre lehet találni (mesterség tanár, kaszt tanár iylesmik)
ha vmi küldetés npc-t keresel akkor meg thottbot.com-on keress rá a nevére és akkor ott van térkép is hogy merre csavarog -
-
nem ki hanem mi az a buff
a buff azok a jo tulajdonság varázslatok amiket rád tesznek arcok.
pl druida mark of the wild-ja, pap fortitude-ja, ami ad +staminát, pala aurái, stb stb. ilyen kis ikonok formájában látod a minimappod mellett.
allakhazam, első hsz. wow.allakhazam.com
potival lehet olyat hogy x sebzést elnyel (fire, nature, shadow, frost stb)
de van ami ad x% resistenciát y oráig. -
válasz
faber24 #2886 üzenetére
eareth shock ált mennyit sebez? mert én kb 1000hp körül megyek vissza casterbe és akkor instant heal. ott meg nem nagyon van értelme es-nek mivel nem acstolok és nehéz pont akkor elkapni mikor nyomatom instant healt. ugye es az olyan hogy megszakít és 4mpig nem castolhatsz nature-t.
-
faber:
want to be rouge
moneyM: mivel votl egy 60as karim és annak volt pénze így nem sokat kellett bejlódnom a mage-emnek a gépkacsájával. nem voltam gnomereganban, vhogy kimaradt, mármint a mage-emmel, sőt stockade-ot is kihagytam. meg scarletet is
azóta játszom amióta megjelent a wow+2hét. nem tudom hány nap játékidőm van.de nem power leveling-re törekedtem. -
-
lvl32, akkor még gnomeregan.
ami cucc rajtam van azt vagy vettem ah-ból vagy varrtam magamnak.
a 3 db 14 slotos táskát vette a nagy karim és átküldte mail-ben. 2-3g körül van nálunk bs-n ah-ban ez a típusú szatyor.
fejlődés, tipikus frost-arcane mage-et építek. arcane-ban elmentem az imp counterspell-ig és a többit meg frost-ra pakolom, a következőképpen:
Improved Frostbolt Rank 5
Ice Shards Rank 5
Improved Frost Nova Rank 2
Piercing Ice Rank 3
Cold Snap Rank 1
Arctic Reach Rank 2
Shatter Rank 5
Ice Block Rank 1
Improved Cone of Cold Rank 3
Frostbite Rank 5
Ice Barrier Rank 1
Frost Total: 33
Arcane Subtlety Rank 3
Arcane Focus Rank 2
Arcane Concentration Rank 5
Improved Arcane Explosion Rank 5
Evocation Rank 1
Improved Counterspell Rank 2
Arcane Total: 18
neck-ek meg esnek szinte bárhol, de akár questekért is lehet kapni, de ne kérdezd hogy melyik q-ért mert én sem tudom. -
Srácok, csajok (ilyenek is vannak ugye?
)
1, azaz egy dolgot mondjatok már el nekem...
mi a rááákééért offoljátok szét a wow-topicot, wow-os off hsz-ekkel
offba ilyeneket kell írni, hogy ''hűűű srácok akkorát ettem tegnap'', meg ''holnap megyek korizni, jön még valaki?'' bár ez igaz, tb-re jöjjetek korizni
na szóvalmegkérnék
mindenkit hogy ne OFF-oljátok szét a WoW-topicot idevágó off-hszekkel, köszönöm
-
a honor-os oldalt mikor frissítik?rájött már valaki? mert hogy még mindig a múlt heti rangok vannak kinn az biztos
-
tegnap előtt, jött egy wishper.
Hi please visit http://www.gmworker.com, 1000gold for 75$!
mondtam lol és elküldtem a p*cs*ba -
-
válasz
LucifeI2 #2611 üzenetére
Hmm, ez jó téma. hogyan healeljünk
igaz nem vagyok pap, de druida igen és sokat healerkedtem.
nagyon lényeges, hogy törekedni kell a kevesebb mob-bal való harcra. pl polymorph, sap, később shackle. ezekkel az okosságokkal ki lehet vonni egy pár mobot a forgalomból egy időre. A harcosnak is meg kell magyarázni, hogy ne húzzon be sokat, mert akkor Téged fognak lenyomni legelőször, ha nem tudja tartani az aggrot. Amikor elkezdődik a harc várd meg míg megüti párszor a harci-marci (aggrot termeljen) és utána healelheted.
Ha én pap lennék így csinálnám. mielőtt a harcos nekimegy a moboknak, rányomok egy shield-et, az még nem termeli az aggrot és a harcos sem sérül az első mpek-ben. ha lejön akkor lehet választani, hogy egyszer nagyot healelsz, vagy többször kicsit.itt azt értem, hogy megvárod míg leesik a harcosnak az élete olyan 40%-ra és akkor kezded castolni az igét, a nagy heal-t. vagy mindig kicsiket healelsz.
Nekem mint druida a legutolsó 4 healing touch-om kinn van bar-on, mert minden castnak más hpje van és ha a legnagyobb lenne kinn akkor pl egy rugo-ra lehet hogy felesleg menne rá, 800hp-t vesztett én meg gyogyitok rajta 2000-et az nem mana takarékos.
először tegyél rá egy renew-ot és utána castolj egy kisebb healt (én jobb szeretem azt hogy kisebbeket gyógyítok, nem engedem le a hp-ját 60-65% alá).
Ha meghalsz akkor az nem a Te hibád hanem a tanké. ha bajban vagy akkor shield, és ne kezdj el rohangászni, mert a mob ígyis úgyis Téged üt, de viszont a tank nem tud utolérni és nem tudja leszedni Rólad a lényt. Várd meg míg leszedi és utána menj távolabb.
Ehhez nyugodtan hozzá lehet tenni akármit és belém lehet kötni -
őőőő menj be a képességekhez (P) asszem és ott lesz egy leatherwork-ös ikon és arra klikkelj. és ott tudod megnézni hogy épp mit tudsz csinálni és ha rámész akkor látod hogy mi kell hozzá.
néha el kell menni lw supplier-hez mert van néhány cucc amit tőle kell venni.
a narancssárga garantált 1 skillpont fejlődés
a citromsárga általában 1 skill pont fejlődés
zöld általában 3-4-5 termékenként fejlődsz egy ponot
szürkével nem fejlődsz.
a trainernél meg lehet látni a piros tárgyakat amiket még nem tudsz csinálni, na ha arra ráállsz akkor lehet látnio hogy mekkora skill pont kell hozzá hogy megtanulhasd. -
válasz
tjhooker464 #2593 üzenetére
hát nemtom, nekem a leggyorsabb ab nyerésem addig tartott hogy lejárt a pala buff
-
Esmein: Te melyik klán tagja vagy? mert látom hogy ugyanazon a ventri szerveren vagyol ahol a Delusion
szoktam látni a nevedet
-
válasz
-Jackson- #2552 üzenetére
jaaj Jackson, tegnap nagyon lol volt
megint a pvp-s klánnal mentem ab-re és látták a nevedet
erre bszól valaki hogy ''Ááááá itt van Wrothag, na akkor adjunk neki.''
btw hunstars-t ott hagyom és átmegyek a Delusion-ba totál pvp klán.Nekem most csak arra van internetemnem tudok dial uppal mc-be onyhoz bwl-be menni és nem látom étrelmét így ott maradni.
-
válasz
Viktor77 #2550 üzenetére
lál az vicces
shaman-nak van reinkarnációja talán egy órás cd-vel, de faber jobban tudja
nekem is volt ilyen történet, if előtta kereszteződésben duelezek Dopebob-bal, és megjelent vmi nemtom micsoda, de tauren volt és lvl42mikkor dope kb 20% hpn volt elkezdte ütni
több se kellett mind2en nekifordultunk, moonfire maci feral charge dope is nyomta az igét és kb 5-6 mp alatt nem volt semmi a bikábol
semmi gond hogy nem köszönttélén is szoktam elbambbulni ah-ban
ja és ma sikerült vennem egy franko fejdiszt: 39g-ért volt benn ah-banrégebben olyan 70ért láttam
meg a klánom is kb 50 elemental fire ellenében szolgáltatta volna át
[link]
és most örülök -
válasz
bélanéni #2498 üzenetére
milyen kártyád van? kinél?milyen számlacsomag? mert a Junior kártya is visa electron, elfogadja regnél de fizetni már nem lehet.
én most CIBnél vagyok Start csomagban, amiben van egy külön számlarész ahonnan vonják le az internetes tranzakciokat és mindig annyit küldök oda amennyit le kell vonniuk.
Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest