- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
Biztos én is idegesebb lennék ha nem tudnék játszani vagy szar lenne a laggtol. Én nem tudok blizz ékre haragudni, ahány jó játékot kiadtak eddig. De hogy mindenkinek jó legyen ezt csak a fejlesztőgárdára értem a többi megrohadhat felőlem is.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Stone82 #1306 üzenetére
Nem a kiadó üzemelteti hanem a kiadó bíz meg egy céget az üzemeltetésre. Dondolod, hogy a fejlesztö cég emberei akik amerikai illetőségüek települnek át Európába szervert porolgatni?
Szerinted egy designer jobban ért a szerverkarbantartáshoz mint egy reklámszakember? Én nem. Megbíznak valakit, hogy tartsa karban a szervereket amibe biztos van valamennyi beleszólásuk de ők nem tudnak csodát tenni. A karakterek kiegyensúlyozatlanságáért meg a bugokért ők a felelősek de azért, hogy európa egy távoli sarkában laggolnak a szerverek a csigazabálók miatt.... -
tjhooker464
őstag
válasz
Stone82 #1293 üzenetére
Na ez így ahogy van nem igaz. A blizzard egy játékfejlesztő cég miért lenne felelős a szerverekért? Megmondjam ki a felelős? a Vivendi aki kiadja a játékot és intézi az ügyeket. És milyen véletlen, hogy a Francia illetőségű Vivendi éppen Franciaországba rakta a szerverparkot ami mondjuk nem bűn mert lehet nem ez az oka de ezek szerint nem lehet olyan jó a hálózat odaát. Mellesleg a Vivendi mindig is szemét spórolós pénzéhes bagázs volt és az ő lelkükön szárad a Diablós csapat és Bill Roper távozása is. Ne azokat az embereket fikázzuk ilyenekért akik ilyen játékot adtak ki hanem azokat akik ilyen nyereségböl nem hajlandók normális szolgáltatást nyújtani nekünk és nem akarnak elég fejlesztési időt adni egy játékra. Na ennyi.
Fúj Vivendi és fortitude bonuszt az összes szervernek!
-
tjhooker464
őstag
Basszus nem találom a honor barakkot ally oldalon.
Merre van?
-
tjhooker464
őstag
Elég komolyan néz ki ez az új díszítés!
-
tjhooker464
őstag
Jobbra fel
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #1052 üzenetére
-
tjhooker464
őstag
válasz
Viktor77 #1051 üzenetére
Szerintem arra kéne kárhoztatni a palákat, hogy csak fist weaponokat használhassanak!
Mert ez ami a videóban volt.... Hát többet nem is merek majd wow ozni mert egyszer csak megjelenik orgri előtt egy raid nyi pala és mindenkire kalapácsot fognak dobálni!!!!! és nem lehet őket megölni mert shield jük van.... és csak dobálnak.... és a 60 asok nem jönnek.... és csak dobálnak....
-
tjhooker464
őstag
Valaki le tudná nekem fordítani a fegyverek gyorsaságára vonatkozó részt?
-
tjhooker464
őstag
válasz
Tigerclaw #854 üzenetére
Most játszok test szerveren druidot.
Nem vonom kétségbe azt amit mondassz. Csak a sámános gyógyítást. Druid legalább olyan jól tud gyógyítani mint a priest(most látom regrowt az rejuvation és healing toutch egyben) sámán meg szerintem a palánál kicsit jobb tehát nem lehet vele jól gyógyítani. Amúgy 1.8 ban full +intellect cuccokban is elég jó a cica.
-
tjhooker464
őstag
-
tjhooker464
őstag
Hol lehet szövi oldalon 150 fölé vinni az alkímiát? Nem találom thottbot on
-
tjhooker464
őstag
válasz
(Kolombusz) #729 üzenetére
Te tudod
-
tjhooker464
őstag
válasz
(Kolombusz) #727 üzenetére
PVP szerveren akárki leüthet a másik frakcióbol. PVE n nem tud megütni csak ha te azt szeretnéd. Ezt se úgy képzeldd el, hogy megkérdezi a tauren, hogy figyelj had verjelek má szarrá hanem engedélyezned kell mielőtt elindulsz kalandozni. Ja és olvasd el még egyszer mert nem olyan bonyolult
-
tjhooker464
őstag
válasz
(Kolombusz) #701 üzenetére
Miért ragazkodsz a pvp szerverhez? Szerintem nem vagy teljesen tisztában a dolgokkal. Olvasd el wow.hu n azt a cikket ami a realmfajtákkal foglalkozik.... de segítek kicsit. PVE n is lehet pvp zni de csak akkor támadhatnak meg ha te akarod. Így gyorsabb a fejlődés, több hajad és idegszálad marad. Én eljöttem pvp szerverröl mert az agyamra ment, hogy nem tudtam játszani a sok gyökértöl.
Hidd el jobban jársz a pve vel.
-
tjhooker464
őstag
De jóóóó van kari költöztetés! Csak nem lehet akárhova. Túl szép is lenne. Van egy 30 as meg egy 40 es karim és hát kétlem, hogy sokan mennének át ilyen szinten. Kár érte azt hittem tudok még velük érdemben játszani.
-
tjhooker464
őstag
Na lassan csak dmg dealerböl nem lesz hiány a játékban. Na mindegy csak át tudnám már hozni a priestemet BS röl
A druid akkor lenne igazán jó, ha cat form ban el lehetne farmolgatni úgy mint a rogue al. Na akkor best kaszt lenne. Solora cat instance ban meg healelni. Álomkari.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- GTA V
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest