Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

Nem szoktam spontán sírni, de itt vmi nagyon félrement...
    n+1 éve játszom, a wr-em/wn8-7 folyamatosan, lassan, de szépen ment felfele, de pár hónapja...(mondjuk 2?)..olyan beesés van, amit eddig soha nem tapasztaltam.
    Pl.. Az elmúlt 30 nap 30,77%-os WR-em van..( :Y ), előtte 2 hónappal (és az azelőtti hónapban) kereken 60%-os WR-em volt..a WN8-at le sem merem írni, annyira szar..
    Általában ~55%-os WR-t tudtam hozni régebben havonta..
    Olyan szintű turbó csaták vannak, amik régebben is voltak, de sokkal ritkábban, manapság 10-ből 7-8 ilyen...mindezt vesztesként (nyilván) lfsz sebzéssel.
    Kedvem sem nagyon van elindítani a játékot....minek játszak egy szarhalmazzal, ha nem élvezem.. Hogy én erre többet semmit nem fogok így költeni, az tuti.. (karácsonykor szoktam ládát venni, ez most ki fog maradni..).
    Ezer másik játék van, amit élvezni lehet, kínlódjon a fszom..ha ez a WG-nek így jó, akkor legyen. A régi klánomból 4-en maradtak játszani, 27-en del-t nyomtak az utóbbi egy évben..
    Hoztam be új játékosokat, ismerőeim, haverok...12-ből egy maradt, ő T3-nál jár, azt mondja, ez neki bőven elég arra a casuál szintre, amit ez a foshalmaz nyújt..de ő is jó ha havi 20-30 csatát lenyom, de októberben pl. nem is játszott..
    Csak gratulálni tudok a WG-nek, vhogy így kell egy igéretes játékot romba dönteni..néhány év alatt..

Új hozzászólás Aktív témák