Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Nem szoktam spontán sírni, de itt vmi nagyon félrement...
n+1 éve játszom, a wr-em/wn8-7 folyamatosan, lassan, de szépen ment felfele, de pár hónapja...(mondjuk 2?)..olyan beesés van, amit eddig soha nem tapasztaltam.
Pl.. Az elmúlt 30 nap 30,77%-os WR-em van..(
), előtte 2 hónappal (és az azelőtti hónapban) kereken 60%-os WR-em volt..a WN8-at le sem merem írni, annyira szar..
Általában ~55%-os WR-t tudtam hozni régebben havonta..
Olyan szintű turbó csaták vannak, amik régebben is voltak, de sokkal ritkábban, manapság 10-ből 7-8 ilyen...mindezt vesztesként (nyilván) lfsz sebzéssel.
Kedvem sem nagyon van elindítani a játékot....minek játszak egy szarhalmazzal, ha nem élvezem.. Hogy én erre többet semmit nem fogok így költeni, az tuti.. (karácsonykor szoktam ládát venni, ez most ki fog maradni..).
Ezer másik játék van, amit élvezni lehet, kínlódjon a fszom..ha ez a WG-nek így jó, akkor legyen. A régi klánomból 4-en maradtak játszani, 27-en del-t nyomtak az utóbbi egy évben..
Hoztam be új játékosokat, ismerőeim, haverok...12-ből egy maradt, ő T3-nál jár, azt mondja, ez neki bőven elég arra a casuál szintre, amit ez a foshalmaz nyújt..de ő is jó ha havi 20-30 csatát lenyom, de októberben pl. nem is játszott..
Csak gratulálni tudok a WG-nek, vhogy így kell egy igéretes játékot romba dönteni..néhány év alatt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), előtte 2 hónappal (és az azelőtti hónapban) kereken 60%-os WR-em volt..a WN8-at le sem merem írni, annyira szar..