Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Más...
Vasárnap kénytelen voltam újrarakni a WoT-ot teljesen.
Leszedtem a full installert, nem csak a updatet. Azt vettem észre, hogy a régi jól bevált könyvtárstruktúra megváltozott. (Lehet, hogy volt már erről itt szó, de hátha valaki nem vette még észre)
A régi könyvtár rendszert felváltotta az, hogy .package kiterjesztésű fájlokba kerültek azok az adatok, amik régen 1-1 könyvtárban voltak.
Például régen a vehicles/nemzet/tank könyvtárban voltak a tankok fájljai, most például külön american.package fájl van és ebben vannak a járművek.A jó hír, hogy ezeket a fájlokat dupla klikkel meg lehet nyitni és benne már a szokásos könyvtárszerkezet található (tehát dupla klikk után a american.package-re a fájlban american/tank neve könyvtárstruktúrában megvannak a tankok).
A másik jó hír, hogy ettől függetlenül a res_mods/0.7.4-es könyvtárba ugyan úgy kell bepakolni a modokat, mint régen.
Viszont van pár mod, ami nem így működik (pl hangár megváltoztatása). Ott sajna be kell menni a megfelelő .package fájlba, megkeresni a lecserélendő fájlokat, és oda kell bemásolni az új fájlokat. Hála az égnek simán lehet ki-be másolgatni a .package-be.(#9611) Atlantis : Én Komarint szerettem nagyon.
Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Amazon
- Hobby rádiós topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest