Hirdetés

Aktív témák

• AlexWolf

senior tag

Más...

Vasárnap kénytelen voltam újrarakni a WoT-ot teljesen.

Leszedtem a full installert, nem csak a updatet. Azt vettem észre, hogy a régi jól bevált könyvtárstruktúra megváltozott. (Lehet, hogy volt már erről itt szó, de hátha valaki nem vette még észre)
    A régi könyvtár rendszert felváltotta az, hogy .package kiterjesztésű fájlokba kerültek azok az adatok, amik régen 1-1 könyvtárban voltak.
    Például régen a vehicles/nemzet/tank könyvtárban voltak a tankok fájljai, most például külön american.package fájl van és ebben vannak a járművek.

A jó hír, hogy ezeket a fájlokat dupla klikkel meg lehet nyitni és benne már a szokásos könyvtárszerkezet található (tehát dupla klikk után a american.package-re a fájlban american/tank neve könyvtárstruktúrában megvannak a tankok).
    A másik jó hír, hogy ettől függetlenül a res_mods/0.7.4-es könyvtárba ugyan úgy kell bepakolni a modokat, mint régen.
    Viszont van pár mod, ami nem így működik (pl hangár megváltoztatása). Ott sajna be kell menni a megfelelő .package fájlba, megkeresni a lecserélendő fájlokat, és oda kell bemásolni az új fájlokat. Hála az égnek simán lehet ki-be másolgatni a .package-be.

(#9611) Atlantis : Én Komarint szerettem nagyon.

Aktív témák