Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
Nem azt a szót használnám, hogy "hülyeség", de aki nincs benne a témában az csak legfeljebb kipróbálja, élvezi amíg tudja és lelép, nem tartja ott semmi, nem tartja ott a rajongás, amiért mondjuk képes itt valaki a wotban neve-nincs VK tankokkal grindelni, hogy elérjen egy legendás nevű tankot. Szerintem annak a játéknak nincs/nem lesz akkora "megtartó ereje", gyorsabban fognak cserélődni az emberek... Bár fogalmam sincs milyen rajongóbázissal rendelkezik ez MW univerzum.
AlexWolf: nem a valósághűséggel van a probléma, én nem is ezt vetettem fel. A lényeg maga az ötlet, ahonnan származnak a tankok, a modelek. Ez az ami igazán magával ragad embereket. Másképp gondolsz olyan virtuális dolgokra, amiket össze tudsz kapcsolni a valósággal, mint a teljesen kitalált fantázia szüleményekre. (Pl. a GTA San Andreas is egyedi hangulatot adott (nekem legalábbis) a tudat, hogy a virtuális világot létező városokról mintázták, hogy felismerhettem létező élpületeket. Egyszerűen jó viszont látni létező dolgokat a virtuális térben, mert úgy gondolod "áá, ezt már láttam valahol, ismerem!")
Egy tank rajongó így van ezzel a játékkal, újra és újra ráismer a típusokra, ez élvezetes. Ez (is) tartja itt.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Formula-1
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest