Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
fsb1000 #7639 üzenetére
A post process effektek kikapcsolása és a víz részletességének csökkentése a megfigyeléseim szerint drasztikusan megnövelik a teljesítmény. Én az élsimításból nem adok lejjebb, mert szeretem ha minden tűéles. Nincs rossz gépem, de a WoT sajnos nincs kellően optimalizálva. Nálam a Battlefield 3 is megy közel maximum grafikán stabilan 40-60 fps-el. A WoT ehhez képest max grafikán megáll 40 fps-nél, ettől csak kevesebb szokott lenni.
Kikapcsolva a post process cuccokat (az én ízlésem szerint nem sokat tesz hozzá, itt közel sem olyan látványos, mint egy Battlefield 3 esetében), akkor sokat lendül. De érthetetlen módon a víz részletessége is sokat levesz, pedig néhány pocsolyát leszámítva nem sok víz van a játékban... meg amúgy sem azt bámulod a szárazföldi csatákon.
Így beáll a V-Sync általi fix 60fps-re szinte minden szituációban.
Ez az én receptem, más rendszereken lehet nem így van.
AMD PhII X4 965, GTX460, 4GB RAM
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Konteó topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest