Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
fsb1000 #7184 üzenetére
Amilyen sorrendben ott látod, olyan sorrendben voltam CW-zni, és TC-zni. Vagy igazából nem értem, hogy most azért kérded, mert te ezeket a klánokat semmiben nézed? 2011 júniusa óta, amikor bekerültem az ELITBE, egészen 3 héttel ezelőttig CW-ztem egyfolytában magyar és külföldi klánban is, ahol nem egy top klán jött szembe minden este, és anno ODV szintű klánokat vertünk meg. Az akkor szintű csapatukat természetesen. Mindegyik klánnal volt terület többször is. Ha nem ment a CW, akkor meg ment a korlátlan, vagy éppen 8-as TC, ahol szintén jöttek a MUMMY, PTS, CSA, stb klánok, ez minden este ment, és nem egyszer összedobott velük is. Sőt a -TAC- ban más klánosokkal is játszottam, nem tudom mond e neked vmit az FTC, PRC, FILO név. Kb ennyi. Remélem kielégítőnek találtad a választ.
A HUNS felvételi követelményeit nem rémlik, hogy kritizáltam volna,de lehet, hogy igazad van. Már nem emlékszem. De azt ismerd el, hogy az baromság volt, ezt megmondta anno a srác is, aki fent volt nálunk TS-en is, amikor azt mondta, hogy átveszi az akkori klán aktívabban és jobban játszó játékosait, kb 15-20 embert. Csak senki nem akart menni. Egyrészt a közösség miatt, másrészt, van akinek még az a CW mennyiség is sok volt, amit abban a klánban csináltunk. Több nekik nem fért volna bele. Így szakadt volna szét a társaság, és ezt nem akartuk bevállalni.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- További aktív témák...
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 1TB m.2
- Dell Latitude 5411 / 10.GEN / i5-10400H / ÚJ 256GB NVMe / 8GB DDR4 / GeForce MX250 / IPS / WIN11
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Gamer Ryzen 7 3700x (8core) / 16GB DDR4 / RTX 3070 Ti 8GB/512GB NVME SSD/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest