Hirdetés

Aktív témák

• GrooveHero

addikt

válasz fsb1000 #7170 üzenetére

Más egy klánt és más egy embert fingnak nevezni nem gondolod? és te beszélsz itt arról, hogy mit nem szabad leírni? Hát ki vagy te itt ember? Ennyire magadra vetted amit írtam? Biztos nagyon a szivedhez nőtt az a kurva klán, akkor azt mondd meg nekem miért léptél ki?
    Miért mentél vissza a PHE-be? Vagy túl jó voltál a szeretett HUNS-odba mi? Itt verted a nyálad napokig, hogy a HUNS így meg úgy, mostmeg más lefikázol? Menny vissza oda, fikázni ott kell.

Vagy az is lehet, hogy személyesen téged sértettelek meg azzal, mikor azt mondtam, hogy a HUNS sehol nincs az európai nagy klánokhoz képest? Cáfolj meg, ha nincs igazam. Lehet annyira összetörtek, hogy elmentél, hogy bánatukban még jétszani sem tudnak nélküled, mert kell a géniusz a csapatba, nics összetartó erő, aki a sok faszságával meg trollkodásával összetartaná a klánt, nemde? Mert hogy baromságokat beszélsz, meg trollkodsz össze vissza, és olyan dolgokról hablatyolsz, aminek köze sincs a tankos témához, az vitathatatlan, sőt nem egy embertől kaptad meg, hogy széllel szemben hugyozol, ha jól tudom. De javíts ki kérlek, ha megint tévednék.

Aktív témák