- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Ha csak régen volt, akkor elhiszem, hogy jó tank lehetett, gyakran pattant, de mára azt sajnos elfelejtette. Valszeg majd Bl-9-cel sokkal jobb lesz, de nekem a KV-1S és az IS sokkal pattogósabb, mint az IS-3, ettől a tanktól sokat vártam, de lehet kár volt. Igazából lehet, hogy nerfelték, mert 7.4 előtt mentem pár kört haveroméval és az sokkal jobban pattogott, mint az enyém. Biztos nem az alap torony az oka, mert a piros karika körül kaptam 2 átütést, top tank voltam.

FSB1000: Igazad van, fontos a jó társaság. Mi tegnap Napfénysütivel voltunk Churchill szakaszban, még el sem kezdődött a csata, erre egy Somua beírja nekünk(saját csapat), hogy noob Churchill. Nem mondtuk neki, hogy maradjon csöndbe ilyen tankkal, de ő rögtön elkezdett dicsekedni, hogy neki IS-4 van, és beírtam nekem mi van, de azok szarok... (3 T8) Azt is írta, hogy ő francia, azért megy francia tankkal, ritka egy nagy tapló, az elsők között lőtték ki.
Végül nem bírtunk mit kezdeni az ellennel, nyertek, tier 6-os encounter csata, Siegfried Line. Kapott egy jelentést a nagy pofájú rohadék. 
Aktív témák
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb ritka játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Végül nem bírtunk mit kezdeni az ellennel, nyertek, tier 6-os encounter csata, Siegfried Line. Kapott egy jelentést a nagy pofájú rohadék.