Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Ha csak régen volt, akkor elhiszem, hogy jó tank lehetett, gyakran pattant, de mára azt sajnos elfelejtette. Valszeg majd Bl-9-cel sokkal jobb lesz, de nekem a KV-1S és az IS sokkal pattogósabb, mint az IS-3, ettől a tanktól sokat vártam, de lehet kár volt. Igazából lehet, hogy nerfelték, mert 7.4 előtt mentem pár kört haveroméval és az sokkal jobban pattogott, mint az enyém. Biztos nem az alap torony az oka, mert a piros karika körül kaptam 2 átütést, top tank voltam.
FSB1000: Igazad van, fontos a jó társaság. Mi tegnap Napfénysütivel voltunk Churchill szakaszban, még el sem kezdődött a csata, erre egy Somua beírja nekünk(saját csapat), hogy noob Churchill. Nem mondtuk neki, hogy maradjon csöndbe ilyen tankkal, de ő rögtön elkezdett dicsekedni, hogy neki IS-4 van, és beírtam nekem mi van, de azok szarok... (3 T8) Azt is írta, hogy ő francia, azért megy francia tankkal, ritka egy nagy tapló, az elsők között lőtték ki.
Végül nem bírtunk mit kezdeni az ellennel, nyertek, tier 6-os encounter csata, Siegfried Line. Kapott egy jelentést a nagy pofájú rohadék.
Aktív témák
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest