Hirdetés

Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz pws #5846 üzenetére

Én még csak saját csapatban találkoztam vele (BC arty), de elég impozáns volt, amit egy T110-el müvélt. Igaz már kicsit sérült volt, de 3 lövéssel kivégezte.
    --
    (#5847) vhw: Továbbra is babonának tartom, hogy a WG "tudatosan" és határozott céllal állítgatja a random faktorokat csapatoként. NIncs rá bizonyíték, de hiszek benne.

A linkelt fórum témája nagyon érdekes, de a véleményem az, hogy a modell felállítása hibás. Elégséges lenne az XVM által használ győzelemjóslási képleteket használni és a kiinduló adatbázist úgy létrehozni, hogy a becsült játékos skill eloszlás és a játszott csaták száma + tankszint közötti relációk közelítsék a valóságosat.
    Ezután lehetne bevetni egy egyszerű csataszimulátort, ahol néhány paraméter módosítgatása is kimutatná, hogy n>10.000 csata esetén milyen hatása van a random faktoroknak illetve az összeeskűvés elméletet suróló MM logikának.

Mondanám... ha valaki ügyes jávás akkor 3 óra alatt összedobunk egy ilyen cuccot, de mivel én boritikélom az eredményt, viszont senkit nem akarok meggyőzni a babona realításáról, ezért inkább nem. Szerintem együtt lehet élni a dologgal, sőt a jobb játékosok érdekeit is szolgálja annyiban, hogy a gyengébbek nem adják fel az első 100-200 csata után. Értsd: Mindig lesz kit lőni.

Aktív témák