Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Én még csak saját csapatban találkoztam vele (BC arty), de elég impozáns volt, amit egy T110-el müvélt. Igaz már kicsit sérült volt, de 3 lövéssel kivégezte.
--
(#5847) vhw: Továbbra is babonának tartom, hogy a WG "tudatosan" és határozott céllal állítgatja a random faktorokat csapatoként. NIncs rá bizonyíték, de hiszek benne.A linkelt fórum témája nagyon érdekes, de a véleményem az, hogy a modell felállítása hibás. Elégséges lenne az XVM által használ győzelemjóslási képleteket használni és a kiinduló adatbázist úgy létrehozni, hogy a becsült játékos skill eloszlás és a játszott csaták száma + tankszint közötti relációk közelítsék a valóságosat.
Ezután lehetne bevetni egy egyszerű csataszimulátort, ahol néhány paraméter módosítgatása is kimutatná, hogy n>10.000 csata esetén milyen hatása van a random faktoroknak illetve az összeeskűvés elméletet suróló MM logikának.Mondanám... ha valaki ügyes jávás akkor 3 óra alatt összedobunk egy ilyen cuccot, de mivel én boritikélom az eredményt, viszont senkit nem akarok meggyőzni a babona realításáról, ezért inkább nem. Szerintem együtt lehet élni a dologgal, sőt a jobb játékosok érdekeit is szolgálja annyiban, hogy a gyengébbek nem adják fel az első 100-200 csata után. Értsd: Mindig lesz kit lőni.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest