Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
üzenetére
Nem azért bujok el egy kurva nagy ház mögé, hogy lássák, hogy ott vagyok, hanem hogy hátbalőjem az ellenfelet... Vagy tegyenek minden fedezék köré bokrot

Az auto aim akkor nagy marhaság, bár most már tudom, hogy miért nem tudok senki mellett elvágtatni és közben sorozni, csodálkoztam, hogy ebben a játékban mindenki jobban lő mint én, pedig 13 éve aktívan játszok fps játékot, ahol nagyon pontosan kell lőni, kezdtem az agyam eldobni, hogy ezek meg itt belőnek 40-es pingnél...
Végigolvastam a két cikket a játékról itt logouton, így én sem a közepére céloztam. Általában nem is látom csak a tankok lövegtornyát és picit a "lábát", és mindig a talpat lövöm először, aztán ami a grafika szerint "darabosnak" néz ki, mert gondolom ott jobban sebződik, bár ki tudja hogy írták meg a fizikát... Bár most rájöttem, hogy spg-vel fogok játszani, mert nagyon szuper szedni le egyesével az ostobákat
Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest