Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
diegho
üzenetére
És ilyenkor úgy veszi figyelembe az MM mintha mindhárom 7-es lenne, ezek szerint...
Azt tudtam hogy a legrosszabb MM besorolású tagét veszi figyelembe sorsoláskor, de azt hittem van valami kompenzáció. Mondjuk volt egy 5-ös BDR a túloldalon...

--------------------------------------------------
(#46516) Pete55555: Med meg light, két különböző dolog, más tulajdonságokkal, más feladatkörrel (még ha néha ugyanazt is kell csinálniuk), próbáld ki hogy neked melyik jön be. Én most hiába mondom azt hogy ez vagy az a vonal jobb, mert ez csak az én saját véleményem, a saját tapasztalataim alapján. Egyébként nem tudok véleményt alkotni mert mindkettő vonal elején járok.
Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest