- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Csatlakoznék hozzád!
Nagyon sajnálom Diegho, hogy ezt a döntést hoztad.
Bizonyára meg van az okod rá, amit természetesen kénytelenek vagyunk elfogadni.
Sajnos nem tudjuk - én legalábbis nem tudom -, hogy mi volt a konkrét kiváltó ok, de arra gyanakszom, hogy vki már megint beszólt Neked vagy leszólta a videót!?
Én csak annyit kérnék - szerintem többünk nevében -, hogy ne büntess egy tömeget egyetlen idióta, balfasz miatt! Ha van még rá mód, hogy átgondold, aludj rá egyet, akkor kérlek tedd meg és mérlegeld azt, hogy mennyien dicsértük és elismertük a munkádat, nem kell foglalkozni az irigy balfékekkel.
Megvettem már a KT, de még eddig nem mentem vele, ugyanis nem tettem még bele legénységet, de szeretnék rövid időn belül. Nagyon örülnék és megköszönném, ha tudnék nézni Tőled egy KT-s videót, hogy miként is kell majd vele játszani.Még1x kérlek gondold át - sokan kérik ugyan ezt ebben biztos vagyok - és ne a majmok miatt büntesd azokat, akik értékelik azt, amit a közért teszel/tettél.
Üdv. Janó
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 86% gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest