- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
munnergep
senior tag
válasz
diegho #43853 üzenetére
Nekem a Battlefield sorozat, különösen a Battlefield Heroes volt faék egyszerűségű, vagy bármelyik autós szimulátor. Ott sosem kellett a fejem a falba csapdosni.
Viszont itt nagyon sok múlik a csapaton és ha valakinek nincs érzéke hozzá, hogy vigye magával a többieket, akkor az elég tré eredményeket szül. Ha itt nem tudja mindenki a dolgát, akkor az bukta. Max. ha zsírprofi vagy, esetleg szerencséd van, akkor tudsz fordítani egy bukottnak kinéző csatán. Nekem is volt már 11 killes csatám, de csak azért mert láma volt az ellenfél.
A tank kezelése, a weak spotok, a jó helyek, stb., ez mind kurva egyszerű. De csapattal dolgozni nekem nem az, mikor számítok a többiek munkájára, ehelyett megy a siemka. De lehet, hogy ezt is egy sima FPSnek kell felfogni, aztán menni apírtani.A videóid pedig szerintem nagyon sokat segítenek. Aki nem tanul belőle, magára vessen.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest