- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
Tenken #43100 üzenetére
Hónapok (egyesek évek?) óta anyázunk nap mint nap, vagy a pirosak miatt, vagy mert nem tetszik a következő patch-es nerf, vagy változatosság képpen ezúttal a jelenlegi miatt...
Mégis... a kemény mag még mindig itt van és tolja...
Én is elküldtem már jópárszor őket ide-oda változatos okok miatt, de aztán mégis itt vagyok, játszom, alkalomadtán élvezem is, olykor még meg is dobom őket némi zsetonnal az utóbbi időben...2 éve tolom ezt a játékot... a szívemhez nőtt, még ha csinálnak is orbitális marhaságokat a fejlesztői. Van mikor egy időre abbahagyom, pihentetem.
De az alap téma, a különböző tankok, és az hogy vezethetem őket mindig visszacsábít...És már azt se mondanám biztosra, hogy akármilyen Warthunder, vagy más játék miatt instant itt hagynám. Egyszerűen hozzászoktam a jelenlegi rendszerhez, elég jól átlátom, jól berendezkedtem, így kényelmes.
Ma is ránéztem a SWTOR honlapjára, pár trailert is megnéztem... szép meg jó, de nincs kedvem újra tanulni egy új világot az alapoktól...
Mennyien fenyegetőztek, már hogy itt hagyják a fenébe ezt a szar játékot, aztán mégis van aki tolja tovább (kiderül, mert vagy újra visszatalálnak erre a fórumra, vagy mert egy másikon találunk rájuk...).
Aki el akar menni, az úgyis elpártol. Aki meg nem igazán, annak meg nem ez lesz az első és nem is az utolsó csepp a pohárban...
Aktív témák
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ingatlanos topic!
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- Új Xiaomi 13T 256/8GB Black 2év garancia!
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest