Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme, a Pixel Watch 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
válasz
ЯΞNΞGΔT #42752 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek az infót, mondjuk laptopra nem szetnék többet költeni, mint amennyért most nézem (140k). Ami nyugatóbb, hogy a felbontást és a grafikát ha kell, leveszem minimumra, az nekem annyira nem lényeg. ( a kijelző alapból 1366-os)
és akkor most botránkozzatok meg:
sokáig úgy játszottam a wotot, hogy 3 fps volt a sebesség, ezért kizárólag artyztam, mert felülnézetben ott felugrott 10-re is
most sokkal jobb, mert a jelenlegi gépemnél már alapból megvan a 10 fps.... Ja és elfelejtettem, hogy mindig touchpaddel játszom- mondjuk ez erősen rányomja a bélyegét a teljesítményemre, középmezőnyben vagyok. -tehát az ilyen 60 meg 100 fps az amolyan álom, még nem is láttam olyat
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest