Hirdetés
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
forras2 #42384 üzenetére
Úgy szokott lenni
Ja az amcsi TD ágat kihagytam, az M8A1-nél járok, azt nagyon imádom. T-49 kifejlesztve, csak ugye kredithiány áll fent ott is. Cél a Hellcat, azzal mentem egy kört tesztszerón, hogy kell-e nekem egyáltalán. Elsőre 2400 dmg, 4 kill egy olyan járművel, amivel semmi tapasztalatom sincs még hasonlóval sem (akkor még nem kezdtem el az ágat), úgy döntöttem, bejövős. Tehát ott kell xp-re gyúrnom kredit helyett.
Emlékeim szerint nem kell a T1HT a T29-hez, már az M4-ből is el lehet hozzá jutni. Az M3 Lee miért szopás? Az egyik legjobb TD abban a tierben
Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bundle topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest