Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 FE amire vágytam
- One mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Üdv.
7végén nem volt időm olvasni és annyit termeltetek, hogy mostanra értem a végére.
Láttam, hogy sokan még mindig szapulják szegény Tigrist. Meg kell, hogy védjem, mert szerintem nagyon jó tank, csak tudni kell, hogy hol és hogyan lehet használni eredményesen. NEM előre rohanva!
KV-1S is terítéken volt, nekem kettős érzésem van vele kapcsolatban, de azért szeretek vele játszani. Jóleső érzés, mikor 400 felett durrantok bele a szemben állóba.
Sajnos a 7végi eventtel kapcsolatban jól beszoptam, mert azt hittem, hogy a töltésgyorsító, venti és társaik lesznek féláron, de sajnos nem így van. :-( Pedig már nagyon rákészültem, hogy felszerelvényezek jó pár tankot.
Kérdés:Ezzel kapcsolatban annyi kérdésem volna, hogy hol tudom megnézni azt, hogy egyes tankhoz pl hányas szintű venti kell vagy melyik töltésgyorsító, illetve célzásgyorsító - bár ez utóbbiban nem biztos, hogy van különbség?!? Ha esetleg, adja a jó ég és a közeljövőben lenne ilyen akció, akkor vennék előre a kiszemelt tankokhoz is, ezért szeretném megnézni előre.
Köszönöm a segítséget, infót.Amúgy nekünk szombaton egészen jól ment - 3as szakaszban toltuk - én nem érzékeltem lagg-ot, a pingem is az általános 35-70 között volt. Tegnapi nap viszont katasztrófa volt, VKDB-t nem is tudtam lecsillagozni 5 csatából sem
, de szenvedtem a többivel is. Kocsog WG nem vette figyelembe, hogy tegnap 1-el öregebb lettem.
Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest