Hirdetés

Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz diegho #40973 üzenetére

Bocs hogy kesore valaszolok nektek, de most ertem haza melobol.

DIEGHO : nos igazad van, hogy az a +10-20 meter nem sok, viszont esetleg eselyt adunk a csapattarsunknak, hogy hatulrol eltrafalja az elottunk levo tankot.
    Azert talan csikicsukis kozelharcban sem annyira haszontalan ez a designated target, mert esetleg ha 50 meternel tavolabb van az altalunk +2 mp-ig mutatott tank, adunk egy kis lehetoseget a tarsainknak, tuzersegnek, hogy bevigyenek neki 1 lovest.
    Akkor az off road drivingot csak med es light tankokra javaslod ? Vagy egyik tipusre sem ?

Utolag Tigris tema (mondjuk olvasom tovabb) : kivancsi lennek majd egy ilyen Tigrises videora, en szeretem a Tigrist, mert sok eletpontja van es jo a loveges.Ezt a szoknyas dolgot ki kell majd probaljam.
    Amugy lattam az oktato videot amit a WOT adott ki, de altalaban nem jott be annyira ez a beforgatas, lehet en neztem el a szoget teszem azt fel.

Akkor vegulis megiscsak hasznosnak iteled a BIA-t ? A videodat most fogom megnezni.

VHW : ez mind igaz, viszont en tavcsovel akkor 30%-ra, te csak 25%-ra latsz el, tehat en hamarabb latlak teged, jobban mondva messzebbrol, ha mindketten allunk.
    Off road : akkor lehetseges, hogy ennek csak a furge tankokon van haszna, es szar terepen...
    Lancolas : tudom hogy szar dolog, de azert nem mindennapos, minden csataban lehet nem lancolnak le.
    A repair akkor lenne a legutosebb kepesseg, ha a sarga modult is meg tudna javitani.
    Sajnos ezt nem tudja, es ha mar elhasznaltad a repair kit-et egy adott modulra, akkor ugyanolyan szarul farolsz ha ellottek a motrod, ugyanolyan lassan toltesz ha loszerrekes serulest kaptal, mintha nem is lenne repair-od, egyszoval az altalam vazolt 2 esetben qvara mindegy hogy van repair, vagy nincs - sajnos.

Amugy a youtubon lattam egy videot annak idejen, hogy 100+100 repair skilles legenyseg + szerszamoslada, kb 2,5-3 masodperc alatt tette vissza a lancot.

BIA tema : valahogy ezeket is ki kellene probalgatni...kellenenek azonos tankkal rendelkezo egyenek, akinek a tankjan van BIA, es olyan akien nincs.

Aktív témák