Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
_seth_
veterán
T34 még a T29-T32-T34-T30-as sorban T9 volt, majd kivették a T34-et és a T30-at, előbbi prémium megvásárolható tank lett lassított löveggel, utóbbi pedig az egyik TD ág végére került át.
A T34 helyére jött az M103, a T30 helyére pedig a T110E5. Nekem pl megvolt már a T34-es maxra kifejlesztve amikor jött az átrendezés így megkaptam az M103-at valamint megmaradt a T34-em prémiumnak amiért meg is kapom sokszor a játék 0. percében, hogy mastercard player meg ilyenek... mondják ezt azok a pancser újoncok akik azt sem tudják, hogy ki is lehetett anno fejleszteni. Arra jó, hogy aki nem akar(t) prémium tankra költeni az is kapott egyet, én mellesleg szeretem is, ha sikerül eldugni az orrát és csak a torony van kint akkor lehet sebezni vele szépenAz ágyúja egyébként T8-ként és T9-ként sem volt rossz pl a mostani amcsi t8-9-10-esekhez képest sem, csak ugye szörnyen lassú még gyorsítóval is.
A T29 nagy kedvencem volt, az volt az első igazán jól használható tankom, utána a T32 hiába keményfejű de az ágyúja kevés volt, nem sebezték a tornyom ez igaz de én sem mást annyira mint szerettem volna, az egy kicsit fürgébb mint a többi T-s amcsi és másképp kell vele játszani mert a T29 ágyúja sem rossz persze. Ami a T-s amcsi vonal nagy baja az a gyenge páncélzat, mert hiába erős a torony ha nincs hova eldugni és kb már T5-től szinte bármi átlövi az elejét, amin forgatással lehet segíteni de pl az is3, löwe, kv5 és hasonlók ellen nem sokat segít, bár a kv5 még ágyúban annyira nem is erős azzal felveszi a versenyt és ha annak is látszik az r2d2 akkor azt is át lehet lőni
Egyedül a T34-esemre vettem meg a 3 féle álcát és raktam fel a magyar zászlót mindkét oldalára, ezt biztosan nem adom el de a többi tankom nem kizárt
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest