Hirdetés

Aktív témák

• jano_77

nagyúr

válasz BaLee #32586 üzenetére

Nekem meg van a T1 HT és KV-1 is, mindkettő fullos (elit) és szeretek játszani mindkettővel.
    Jól hozzák a zsét, általában a lista élére tesz be - ritka mikor nem.
    Szerintem könnyebben sebezhető a KV-1 mint a T1 HT.
    Épp a hétvégén volt egy csatám, mikor a KV-1 mentem és Dragon Ride-on a lenti katlanban egy T1 HT-vel akadtam össze és szinte alig tudtam sebezni azt az "i*ten átkát", Ő viszont könnyedén lőtt engem. :W
    Ennek ellenére szeretem mindkét tankot.
    M6 ki van fejlesztve, de még nem vettem meg, mert megoszlottak róla a vélemények korábban, ahogy én olvastam. Voltak akik dicsérték, de voltak lehúzói is. Ezért még nem vettem meg.
    Viszont a T29-et biztosan akarom, de már elkezdtem a Jumbo Sherman-t is húzni, így most nem tudom melyik ágból fejlesszem ki!?
    De ha jól gondolom, a nagyobb ágyú miatt inkább az M6-ból kellene megtennem ugye? :F

VK3002 DB: igazából én sem csak az XP gyűjtés miatt játszom vele, menet közben megszerettem a tankot. Igaz nem tudnám egyértelműen azt mondani rá, hogy nagyon jó tank, mert ha nagyon el kellene adnom tankot, akkor a VK benne lenne. Van mikor nagyon jól megy vele és jól hoz, de más napokon meg bármit teszek is, katasztrófa.

Aktív témák