Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Az a baj hogy sokszor a lemming vonat gyorsabban hal. Tegnap mentem 1 kört az IS-7-el Seaporton. Én elmentem a víz felé egy Pattonnal meg egy Pershinggel az összes többi meg a másik oldalra. Patton írta is hogy lemmingek. Persze richtig az ellen fele nálunk jött amit 3-an csak egy ideig tudtunk tartani. Közben néztem a minimapot és nagy megrökönyödésemre mire engem kicsináltak már a lemmingekből is csak 1 tank maradt. De hogy az istenbe haltak meg olyan hamar mikor többen voltak mint az ellen?

Sajnos én vagyok olyan hülye hogy direkt a lemingekkel ellentétes irányba megyek mindig hogy legalább legyen esély valamire a csatában. Hátha fel tudom tartani az ellent amíg a sok szerencsecsomag esetleg befoglal. Na ez persze nem szokott összejönni mert elhalnak a lemingek. Kb ha 5%-ban jön be a lemingtaktika...
Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest