Hirdetés

Aktív témák

• Taragas

aktív tag

Amúgy lenne még egy érdekes dolog itt. Van most már egy két tank a játékban, amire mindenki vadászik. Az egyik ugye a Maus, amiből elég kevés rohangál mostanság, de azért még van belőle, de ugye mindenki akarja, mert ugye ez is medál értékű tank. A másik, az a még elég ritka új tízes brit tankok, illetve az új tízes amcsi tank. Ugye ezekre mindenki azért vadászik, mert még elég ritkák, és hiányzik a frag gyűjteményből, de később ezek elterjedése várható, illetve már látszik is, hogy elég sok rohangászik közülük. Nekem egyenlőre innen a tízes hevie hiányzik a brit oldalról, még a friss ropogós t57ből is van egy fragem, ha nem kettő. És akkor jön az unikornis, amire mindenki rá veti magát, mert napiba kb egyet lát, max kettőt belőle, és mindenkinél megindul a csőlátás miatta. EZ nem más mint az ob.263. Valahogy annyira nem mozgatja meg az emberek fantáziáját, hogy nem sokan fejlesztik azt az ágat, pedig már eltelt pár hónap mióta ringbe van, még sem terjedt valahogy el, de az orosz szakértői medálhoz az is kell, és elengedhetetlen. Nekem is kéne egy frag, de valahogy mindig el lopják tőlem, mindenki arra megy, hogy ő vigye be az utcsó lövést, és sokan írják is, ha meglátják, hogy én fogom kinyírni. Sztem sok ob tulaj, inkább nem is játszik a kifejlesztett tankjával, mert mindenki rá vadászna..... :DDD

Amúgy német ágon lesz még egy átalakítás, low tierben kiveszik a pz38+nat, és megy az eu ágba. Ezen felül ugye jön majd, a waffentragen TD ág, és a leo1 med ág.

Aktív témák