Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Amúgy lenne még egy érdekes dolog itt. Van most már egy két tank a játékban, amire mindenki vadászik. Az egyik ugye a Maus, amiből elég kevés rohangál mostanság, de azért még van belőle, de ugye mindenki akarja, mert ugye ez is medál értékű tank. A másik, az a még elég ritka új tízes brit tankok, illetve az új tízes amcsi tank. Ugye ezekre mindenki azért vadászik, mert még elég ritkák, és hiányzik a frag gyűjteményből, de később ezek elterjedése várható, illetve már látszik is, hogy elég sok rohangászik közülük. Nekem egyenlőre innen a tízes hevie hiányzik a brit oldalról, még a friss ropogós t57ből is van egy fragem, ha nem kettő. És akkor jön az unikornis, amire mindenki rá veti magát, mert napiba kb egyet lát, max kettőt belőle, és mindenkinél megindul a csőlátás miatta. EZ nem más mint az ob.263. Valahogy annyira nem mozgatja meg az emberek fantáziáját, hogy nem sokan fejlesztik azt az ágat, pedig már eltelt pár hónap mióta ringbe van, még sem terjedt valahogy el, de az orosz szakértői medálhoz az is kell, és elengedhetetlen. Nekem is kéne egy frag, de valahogy mindig el lopják tőlem, mindenki arra megy, hogy ő vigye be az utcsó lövést, és sokan írják is, ha meglátják, hogy én fogom kinyírni. Sztem sok ob tulaj, inkább nem is játszik a kifejlesztett tankjával, mert mindenki rá vadászna.....
Amúgy német ágon lesz még egy átalakítás, low tierben kiveszik a pz38+nat, és megy az eu ágba. Ezen felül ugye jön majd, a waffentragen TD ág, és a leo1 med ág.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon - Awesome Mint - mentazöld színű
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- MiVue C595WD első és hátsó autós kamera
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Gamer PC i5 10th /ROG STRIX GTX 1070 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest