Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A gyorsasága tényleg jó + ahhoz képest, hogy orosz, egészen pontos, bár lassan céloz ez is, így menet közben még rosszabb lőni vele.
Én amúgy nem raktam rá vizes rekeszt, egyetlen olyan csatára emlékszem vele, ahol egylövéseztek (tényleg szép szó
). Különösebben az sem rémlik, hogy hajlamos lenne begyűjteni ammorack-találatokat, bár fene tudja, keverednek az emlékek, ugyanis akkoriban mentem Pershing-gel is, azon rendszeres volt a besárgult ammorack, így az egyetlen vizes rekeszem azon volt.T-44-re már tettem vizes rekeszt én is.
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- ASUS routerek
- Banggood
- Jövedelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Yettel topik
- Metal topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Gamer,15,6"FullHD IPS,i7 10750H(12X5,Ghz)GTX 1650 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ töltő,jó ak
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14S G4 Tartós Érintős Laptop 14" -45% Ryzen 5 7530 16/256 FHD+
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% Ryzen 5 16/256 Tűéles Retina
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Különösebben az sem rémlik, hogy hajlamos lenne begyűjteni ammorack-találatokat, bár fene tudja, keverednek az emlékek, ugyanis akkoriban mentem Pershing-gel is, azon rendszeres volt a besárgult ammorack, így az egyetlen vizes rekeszem azon volt.