Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Köszi! EZ nem jó kombó.
---Más: Minden tiszteletem azoké, akik prém nélkül játszanak. Már az elején csigalassú a dolog, és képtelenség a legénységet nevelni.
Az XP/kredit már rég meg van a köv tankra, de a legénység még csak 60%-on jár.
Max. azt lehet csinálni, hogy 20K kreditért veszem a 75%-os legénységet.Ventit egyebet luxus venni ezekre a tankokra, mert nem tudom leszedni.
Menetelek a Tigris felé (most a rosszabbik ágon, mert azt még nem próbáltam) gyenge legénységgel, felszerelés nélkül, és még a fogyóeszköz is csak nehezen kitermelhető...Szóval nem leányálom.... kicsit lazíthatna a WG a szorzókon.
Ja... a tutorial-t végig csináltam, azt hitem kapom az M3 Stuartot, leveszem a 100%-os legénységet és de jó lesz. De nem... a Prém M3 Stuartot kaptam, azzal meg max kreditet termelhetek. Csak a garázshely miatt érte meg.Tényleg... aki sosem vesz goldot, hogy oldja meg a garázs/barakk bővítést?
Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 7
- Tőzsde és gazdaság
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest