Hirdetés

Aktív témák

• Murder3

addikt

nagyszerű szerintem én most fogom a 7.4-nél végleg abbahagyni ezt a fos...

nagyzserű h mire végigszenvedtem magam és elértem az e-75-öt....szépen el is kúrják...
    bravó konkrétan enmrég vettem egm úgylátszik érdemesebb lesz eladnom....
    mentem pár kört vele minden csatába motornak annyi volt....minden másodikba meg ki is gyulladt.

pedig örültem h egy nagy tank amivel még keresni is lehet...de nem ezt én így nem fogom játszani mert olyan szinten minuszolni fog h nem igaz és már az élvezet is kiveszik az egészből...mert ugye talán 50 csatám van eddig az e-75-el de az már eljött h elsőszámú arti célpont vagyok..úgy nem túl élvezetes játszani főleg ez után a nerf után.. [MODERÁLVA!]

az új játékmódok meg magukba viccek..

ugyan az mint a standard battle semmi értelmük.

a jagtiger 88 meg szánalom..ok játszható de minek?
    tehát van egy hatalmas testű,nulla cammo,nulla páncél,lassú dög,kis ágyúval...MINEK?
    ettől egy jagdpanther t8-ra sokkal értelemsebb lett volna a 88-l..
    az legalább nem döglassú és van cammoja.

ami külön vicc h már értelmét se látom a t10-nek...
    az e-100 eddig sem érdekelt, de miután a gyönyörű 128-as ágyút használom már a masut se...
    őszintén egy hatalmas lassú dög ami elsőszámú arti célpont és ha az e-75-nél milyen gyakori annál meg az őrüeltbe kergetne...
    át meg átlőnek mert még a 128-is átlövöldözi a maust.
    td-k emg nem igazán érdekelnek már..
    már a ferdit sincs kedvem megvenni mert csak szenvedés lenne amíg azt a 70-80k xp összefarmolom a brutáklisan szar 105-el rá..arról nem is beszélve, hogy döglassú és menyire papír..a nerfje előtt még nagyon kemény ellenfél volt és féltem is tőle..manapság meg már gyerekjáték átlőni szemből..
    jt-t meg hagyjuk az még rosszabb..eleve a td-k számomra rettentő unalmasak főleg azok a lassú papír dögök amik a német vonalon vannak.

[ Módosította: #65675776 ]

Aktív témák