Hirdetés

Aktív témák

• Dr_Syrex

senior tag

A sokak által közkedvelt MM rendszer a minap érdekes leosztást készített. Olyat láttam már, hogy egyik oldalon pl. 4 KV-1 van, a másikon pedig 3, de legutóbb beosztott 4Type-59-et a mi csapatunkba, míg az ellen oldalon 7 db! várta a kezdést. Kicsit meglepődtem, de nyertünk!
    Ja igen: Steppes pálya, tank: 8.8 JT
    Tőlünk többen elindultak foglalni, míg a maradék csapat elindult az ellen tábor irányába. Én is előrementem, de csak egy kicsit és próbáltam jó pozíciót felfenni, hogy támogassam a többieket. Az elől lévők megkezdték a foglalást és meg próbáltam messziről alul lévő társaknak segíteni, de elég kevesen akadtak a célkeresztembe. Az egyik Type lopakodva közeledett hozzám jobb felől és bár lesebeztem, még épp el tudott osonni az orrom előtt és máris az oldalmban volt. Próbáltam lefordulni, (de hát az egyik leglomhább TD-vel nem lehetett esélyem), és akkor igencsak kikerekedett a szemem, mivel baloldali irányból 4 újabb ellenséges tank támadt nekem :) Nem is húztam sokáig, de amíg rajtam marakodtak, simán befoglaltuk a bázist :P
    Az ilyen kis intermezzók helyett legközelebb inkább egy replayt linkelek, ami némileg beszédesebb és helytakarékosabb :K

Aktív témák