- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 
			  Mobilarena Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Dr_Syrex senior tag A sokak által közkedvelt MM rendszer a minap érdekes leosztást készített. Olyat láttam már, hogy egyik oldalon pl. 4 KV-1 van, a másikon pedig 3, de legutóbb beosztott 4Type-59-et a mi csapatunkba, míg az ellen oldalon 7 db! várta a kezdést. Kicsit meglepődtem, de nyertünk! 
 Ja igen: Steppes pálya, tank: 8.8 JT
 Tőlünk többen elindultak foglalni, míg a maradék csapat elindult az ellen tábor irányába. Én is előrementem, de csak egy kicsit és próbáltam jó pozíciót felfenni, hogy támogassam a többieket. Az elől lévők megkezdték a foglalást és meg próbáltam messziről alul lévő társaknak segíteni, de elég kevesen akadtak a célkeresztembe. Az egyik Type lopakodva közeledett hozzám jobb felől és bár lesebeztem, még épp el tudott osonni az orrom előtt és máris az oldalmban volt. Próbáltam lefordulni, (de hát az egyik leglomhább TD-vel nem lehetett esélyem), és akkor igencsak kikerekedett a szemem, mivel baloldali irányból 4 újabb ellenséges tank támadt nekem Nem is húztam sokáig, de amíg rajtam marakodtak, simán befoglaltuk a bázist Nem is húztam sokáig, de amíg rajtam marakodtak, simán befoglaltuk a bázist 
 Az ilyen kis intermezzók helyett legközelebb inkább egy replayt linkelek, ami némileg beszédesebb és helytakarékosabb 
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nem is húztam sokáig, de amíg rajtam marakodtak, simán befoglaltuk a bázist
 Nem is húztam sokáig, de amíg rajtam marakodtak, simán befoglaltuk a bázist