Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Malinovkán csináltam pici showt a T-50-2-vel. Minimum 15 emberrel megutáltattam a tankot, végig spottoltam az ellenség bátisát, mieink meg kikapkodták őket. Kb 2-t lőszert használtam el, így is 1500+ XP a jutalom.
Íme a replay. Tapasztalt játékosoknak sok újat nem fog mutatni, inkább tan-videónak szánom.
Elején szóltam a csapatnak, hogy készüljenek tüzelésre, ne menjenek hegynek. Stratégiám nyilván arra épül, hogy nem szabad megállni, mindig mozogni kiszámíthatatlanul, illetve úgy helyezkedni, hogy csak minimális számú tank lásson rám direktbe (és lehetőleg olyanok, akik nem rég lőttek). Pillanatok alatt 8-0-ra vezettünk.
Én hülye a végén foglaláskor megálltam lövöldözni, és ugrott a megszálló medálomNyilván ehhez kell egy adag mázli, de már a sokadik hasonló forgatókönyvvel lejátszott menetem ezen a pályán (Másik oldalról kezdve kicsit nehezebb ugyanezt eljátszani, de ott is megoldható).
Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LED világítás a lakásban
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Óra topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- További aktív témák...
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest