- Milyen okostelefont vegyek?
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
myckey #17950 üzenetére
Haver körönként 6-7 killt hoz vele, minden körben(!). Ezt látva mondhatom, hogy nem a tankban van a hiba.
Ugyanúgy kell vele bánni, mint a Stuggal. Menni kell vele sokat, helyezkedni, figyelni. Ahogy látsz egy bamba ellenfelet, aki másik társadra figyel, odarobogni, seggbe durrantani 1-2szer és ha még mindig él, de már feléd, nézne, akkor elmenekülni, majd ismétlés. Ha állsz vele a bokorban, miközben a csapatod elhullik (mintha más TD-vel lennél), akkor nem ér semmit. A kicsi tankok nem bírják szemből átütni. Ki kell állni ellenük szemtől szemben. Max 3 lövést bírnak ki. Próbálj vele úgy menni mint egy közepes tankkal. Nekem ez a Stuggal úgy bejött, hogy a legjobb eredményem két teljes HP-s 6-os közepes tank (T-34-85, VK3601) kilövése volt közelharcban fordulózva köztük egyszerre. Gyakorlatilag egy képzeletbeli 8-as pályán haladtam max sebességgel, és akárhányszor elém fordult valamelyik, lövést adtam le és kikanyarodtam a lövésük elöl
Na így tolja a haver minden körben, ezt amit nekem csak egyszer sikerült mázliból a Stuggal. Brutál a srác
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest