Hirdetés

Aktív témák

• grizlisandor

veterán

Mi van ma, a héten nem sokat játszottam(csak pár meccset, amíg meg nem untam a balfaszkodást...), ez előtt folyamat végigtoltam mindegyik tankommal a napit. Mondom, ha a héten nem toltam ma tolom kicsit többet, de hát nem akarja minden 3. csatába 20% alatti esély(köszönöm, hogy megosztod velem kedves xvm) meg retardált társakkal, állunk a cap-en 4en, 1 StugIII, 1 VK a kistigris, meg 1 PzIV meg én JagdPanther-rel, a pálya túl oldalán van 3 ellenséges tank, 1 IS, 1 KV-1S meg 1 KV-2, meg valahol egy arty. Írom nekik, hogy keressék meg és öljék meg az artyt, jó felspottolódot, mert ott volt a közelbe, lövök rá, a többiek semmi, írom, hogy kill arty! Erre elbújt mind3 tank, kapom az áldást az égből, kilőttek... Utána nem az, hogy gyorsan megölik az artyt és bíznak benne, hogy becap-elnek, míg ideér a 3 heavy, hanem fogják és becampelnek... 95/100 körül bumm, a StugIII vége, loss...

107 mm ZiS-24 egész pontos ágyú volt eddig ma meg 100 méterről nem találtam el egy Löwe-t 3x egymás után, mikor össze volt szűkülve maxra a célkereszt 100as legénységgel...
    8,8 cm KwK 43 L/71 pontos ágyú a Tigris-kén, de ma mintha valaki meggörbítette volna az ágyúm!
    10,5 cm PaK 45 L/52 jelenleg a kedven ágyúm, ez is átüt de 0 dmg, meg luft luft hátán, köszönöm WG, a mai nap ennyi volt a WoT...

Aktív témák