- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
erikke17
üzenetére
Nekem német TD-im vannak/voltak/lesznek, a Hetzer nagy istenkirály Tier4ben, StugIII következik utána Tier5ben, 7,5 cm StuK 42 L/70 löveggel töltésgyorsítóval megspékelve, 90% körül legénységgel 4 sec alatti töltési idő, elég szépeket lehet vele aprítani, meg mozgékony! JagdPz IV Tier6ba jön, nekem nem jött be annyira, mert lassabb és a mozgékonyság is romlott az elődhöz képest... 8,8 cm PaK 36 L/56 lövegje tűrhető. Most a Jagdpanther-nél tartok Tier7es TD, gyors, mozgékony, csak magas! Pattogni szokott, de néha papírnak érzem a 80as frontpáncélt, 10,5 cm PaK 45 L/52 lövegje meg isteni, pontos, sebzése jó, töltési ideje elfogadható!
Tier8ra választhatsz, hogy Ferdinand vagy JagdPanther II, lövegben megegyeznek, páncélvastagság meg mozgékonyság változik ahogy néztem! Ferdit fogom kihúzni, mert jó ellenfélnek tartom a gépezetet. 
Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tier8ra választhatsz, hogy Ferdinand vagy JagdPanther II, lövegben megegyeznek, páncélvastagság meg mozgékonyság változik ahogy néztem! Ferdit fogom kihúzni, mert jó ellenfélnek tartom a gépezetet.