-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
KaLeun #13307 üzenetére
Ugyan az volt most a helyzet, mint tegnap este. Megint cliff, ugyanaz a kezdő és ugyanoda mentem, de ezúttal voltak tier 8-as tankok az ellenben illetve egy t4 és t5 arty. A 2 arty lehet a saját bénaságuk miatt, de nem igazán tudtak megsebezni. 40-50 életpontokat lőttek le rólam, közben szemből egy KV5 folyamatosan lőtt, de egyetlen lövése sem sebzett. Előtte kilőttem egy JagdpzIV-et. A KV5 gondolom ideges lett, hogy nem tud megsebezni, így felém indult. Legalább a 3/4 életét lekaptam és meg is öltem. Utána jött rám még egy AMX M4 45. Az már párszor meg sebzett, de semmi komoly. Kinyírtam őt is, nem full életről. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy senki nem él tulajdonképpen rajtam és az artykon kívül. Épp megakartam fordulni és egyik arty pont letépte a láncom, így hátbadurrogtattak, majd megölt az arty.
Nem prémes. Azért érdekes, hogy 24 kapott találatra nem kaptam acélfalat.
Továbbá egy kis érdekesség..
Aktív témák
- Kutya topik
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest