Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Poco F7
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Én a T-150-et választanám a jobb páncélozottsága miatt, meg a Zis7-es löveg miatt. A másik fürgébb... ez is ok, ha valakinek passzol a játékstilusához. (több ész kell hozzá....)
A T-150 stockként nagyon gyenge és lassú, de fullra fejlesztve már szerintem igazán jól használható tank és nálam rendkivül pattogós, azaz ha már a lista felső felében vagyok alig tudnak átlőni.
Lehet században is kipróbálom, mert a pecs óta, illetve nagyon rég nem voltam t6 században.---
Században nagyon esküsznek a KV-1S-re.... hát meglátjuk
Aktív témák
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- Be Quiet Silent Loop 2 240mm ARGB
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest