- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
Patrick76496 #12792 üzenetére
Hehe, erről az a - kb 600-as effel, de 10k csatával rendelkező - IS-6 tulaj jut eszembe, aki rögtön a játék elején elindult nyílegyenesen a nyílt terepen világot látni. Írom neki, hogy nem kéne mennie, mert ki fogják lőni. 1 perc múlva küldözgeti a helpeket, amikor 3 ellenséggel találkozik szembe. Csapat felhördül, hogy én vagyok a második top tank (KV-4), menjek segíteni neki. Én persze rögtön írtam, hogy megy a halál, semmi értelme, szóltam neki, hogy ne menjen. Ez után én voltam persze az unfair játékos, aki nem tud csapatban játszani.
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest