Hirdetés

Aktív témák

• jano_77

nagyúr

Sziasztok

Sajnos vissza olvasni nem tudtam mindent, mert nagyon hosszú a fórum, ezért nézzétek el nekem ha olyat kérdezek, ami már kitárgyalásra került. :B
    Volna a játékkal egy olyan gondom, hogy pár csata után - random szerűen - kifagy, kimerevedik a kép, hang az van továbbra is. Jobb esetben vissza dob az asztalra - de a játék ikonjára klikkelve a tálcán, nem lép vissza - és a Feladatkezelőn keresztül tudom lelőni, rosszabb helyzetben az egész gépet RESET-elnem kell.
    Nem tudom miért csinálja, mert kezdetben nem volt ilyen gond.
    Pár hónapja játszom és az utolsó hónapban teszi ezt.
    Pár MOD-ot használok, nem tudom ezek okozhatnak-e ilyesmit?
    (Mázik Richárd-os magyar hang; OTM0.7.5; Crosshair_J1mB0s_v1.16_mix 0.7.5; Max zoom 0.7.5; bővített damage panel vannak jelenleg fent. Korábban fent volt még, de leszedtem - pont azért, hátha ezek okoznak vmi galibát - WOT Tömörített textúra csomag (25%) 0.7.5; Átdolgozott, "álló" objektum modellek (0.7.4-0.7.5 kompatibilis); INFO MOD típusok 0.7.4-0.7.5; illetve módosított ikon pack. Már 2x újra raktam az egész játékot.
    Cseréltem már VGA-t is, azt gondolván, hogy esetleg annak magas hőmérséklete okozhatja (HD2900Pro volt és 68°C-os volt, lecseréltem HD 7770 DCT-1GD5-TOP-ra), proci E5800 és 2x2GB Crucial BallistiX DDR2-800MHz ram van a gépben.

Válaszokat, ötleteket, tanácsokat előre is köszönöm. :R

Aktív témák