Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én meg azt szeretem amikor berak Steppes mapra és csak egy zászló van. ott ugye úgy indul a dolog, hogy versenyt kell futni a zászlóért.
De az estek 80%-ban ezek a barmok elkezdik egymást csépelni az alapbázison (ami ugye elég közel van az ellenség alapbázisához).
Tegnap a fejem fogtam:
T20-al már ott vagyok a zászlónál, van velem egy T34 is. De az ÖSSZES TÖBBI csapattársam az alapbázison szórakozik egyetlen ott lévő ellenséges IS-3-al... Persze nem tudták kilőni (ez is már bemutatja a képességeiket).
Aztán hiába írtunk chaten, hogy jöjjenek, mert az egyetlen lemaradt IS-3 kivételével már minden ellenség a zászlónál van. Meg sem hallották. Aztán mikor 100%-ra elfoglalták a zászlót akkor írt az arty, hogy "Wait, what? What is happening?".
Miközben én is írtam az artynak, hogy tessék, zsíros célpontok, éppen spottolom őket... nem, inkább ellőtt 15 lövést egy elérhetetlen IS-3-ra...
Aktív témák
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest