Hirdetés
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy J6 - inkább A6 lite
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én meg azt szeretem amikor berak Steppes mapra és csak egy zászló van. ott ugye úgy indul a dolog, hogy versenyt kell futni a zászlóért.
De az estek 80%-ban ezek a barmok elkezdik egymást csépelni az alapbázison (ami ugye elég közel van az ellenség alapbázisához).
Tegnap a fejem fogtam:
T20-al már ott vagyok a zászlónál, van velem egy T34 is. De az ÖSSZES TÖBBI csapattársam az alapbázison szórakozik egyetlen ott lévő ellenséges IS-3-al... Persze nem tudták kilőni (ez is már bemutatja a képességeiket).
Aztán hiába írtunk chaten, hogy jöjjenek, mert az egyetlen lemaradt IS-3 kivételével már minden ellenség a zászlónál van. Meg sem hallották. Aztán mikor 100%-ra elfoglalták a zászlót akkor írt az arty, hogy "Wait, what? What is happening?".
Miközben én is írtam az artynak, hogy tessék, zsíros célpontok, éppen spottolom őket... nem, inkább ellőtt 15 lövést egy elérhetetlen IS-3-ra...
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Bundle topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll+fólia gar
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- MacBook Pro 14" M2Pro/16GB/512GBSSD eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest