Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Atlantis #10270 üzenetére
Hát... ha megnézed az mwreplay.com-on a JagdPz E-100 eredményeket, látható, hogy JagdTigerrel sokkal többet sebeznek, mint azzal a monstrummal (persze az E-100 TD még csak most került be a játékba). Én még nem játszottam vele, de személy szerint én maradok a JT-nél, onnét nem fogok továbblépni. Furcsa lehet az egyik legjobb tűzgyorsaságú 9-es TD után egy olyan lassú melákra váltani.
----------------------------------------------
Más:4 arty 6 ellen, 24% esély és megnyertük. A 2 T62A-val a bal felső sarokban áttörtünk, elintéztük az ellen E-100-át, T110E5-ösét, aztán irottuk az arty-kat. Illetve ők irtották, én rohadt béna voltam, folyton mellélőttem, meg HE-t töltöttem egyszer AP helyett...
A mi E-100-unk meg nagyon jól védte a jobb oldali feljárót a bázisunkhoz. Egyedül az Amx 12t piroskánk lógott ki a sorból, ő akkor hagyta abba a kempelést amikor már csak 1 arty volt az ellenfélnél életben. Nyilván nem akarta fizetni a bődületes javítási költségeket, ezért "sunnyogott" és nem segített a csapatnak.
Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest