Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jano_77

nagyúr

válasz olcsii #40652 üzenetére

mire fogod költeni azt a baromi sok aranyadat olcsii?!? ;]

(#40653) diegho: tegnap sikerült olyan leosztást kapnom egyik csatában, hogy nem túlzok, de tényleg mindenki vörös volt rajtam kívül, míg az ellenfélnél narancs volt a leggyengébb, de volt több zöld és többség citrony......mondanom sem kell, elbuktunk viszonylag gyorsan. :W

(#40654) PAWI: gratulálok! én azért vettem vissza ezt a nyamvadt tankot, hogy megszerezzem vele az ÁSZT, de sehogyan sem akar összejönni.....korábban, mikor még az IS-8-at fejlesztettem ki belőle, sokkal jobb volt, használhatóbb....azóta ha én ülök IS-ben, minden átlő, de ha én lövök IS-t, minden lepattan...ezt nem tudom megérteni. :F

(#40655) Mister_X: szerintem IGEN! Ha megteheted, hogy némi lóvét félre tegyél rá, mint hobbira, akkor mindenképp. Sokkal jobb tempóban lehet fejlődni, jobban jön a zsé is!

(#40657) SaNyEe: én még sosem használtam arra az aranyat, hogy az összefarmolt XP-t váltsam át belőle. Max annyit, hogy ami véletlenül maradt rajta pár tankon, azt szedtem le, de minimális aranyért csak.

(#40665) skopy: ez nagyon komoly! Milyen játékból van ez a videó?

(#40667) emre: esetleg megosztanád, hogy mi volt a probléma?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák