Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• killbull

aktív tag

válasz Pug #257238 üzenetére

51% winrate az miért rossz? A 48% meg 47% os winrates tankok mit szólnak ehhez? Szépen halkan búslakodnak a méhtelepen!

Ne haragudj de szerintem érdekes tényező sőt furcsa inkább hogy az örömfaktor a WOT ban az hogy legalább 54% winrate kell egy tankhoz hogy azt mondják rá hogy jó, ami többnyire azt jelenti hogy +1 tierrel fentebb is megállná a helyét!

Pont ez az ami miatt szenved a játék, és a WG elérte ezt a pontot hogy a játékosok semmi másnak nem tudnak örülni csak annak ha valami olyat vásárolhatnak amivel letudnak gyalulni vagy taposni mindenkit erőlködés nélkül egy csatában.

Szerintem jól kiegyensúlyozott tankok, és főleg történelmi, ezenfelül mehetnénk tier 15 ig is akár, modern MBT ket kéne hozni mert fogyóban van az hogy mit tudnak kitalálni, elég sok a fantázia tank. Világos az is hogy amíg így öntik a játékra az emberek a pénzüket addig minek változtasson a WG!

Egy jó kis Object 263U (Object 263 + 180 mm B1P löveg) vagy Object 435 (T62 sima csövű lövege az Object 430 on), Object 167T (T62 + gázturbinás meghajtás), Object 278 (Object 277 + gázturbinás meghajtás), Su 152 Taran(Szovjet Grille 15), ISU 203 (ISU 152 -203 mm M4 löveggel), SU SMK 180(ez egy KV vagy IS alvázas szörny amire felszerelték az Object 261 180 mm B1P lövegét)

Lenne pár álom tank amit még nem hozott be a WG a játékba, és az se nagyon állja meg a helyét hogy nem lehet sima csövű MBT hozni mert a 122TM például a valóságban sima csövű, vagy csak úgy vizuálisan nézve őszintén ha bármilyen penetrációs értéket beállíthatsz egy lőszernek, akkor nem mindegy hogy huzagolt vagy sem a löveg?

Mindenki máshogy látja, csak szerettem volna elmondani a véleményem! Értem a powercreep lényegét is de azért nem olyan rossz a K91-2, főleg hogy standard lőszere a legjobb a tier 9 Szovjet mediumok között!

• Baltazár123

őstag

a wg is ilyen színes chartok alapján reszelgeti a tankokat és az ember meg néz, hogy mi ez a baromság már megint? ráadásul egyénenként változhat a tank megítélése...

• jano_77

nagyúr

Ellenben ahogy a második kép is mutatja a Kpz50t és a DZT-159 viszont nagyon baba tankok, csak megerősíteni tudom cáfolni nem. :K ;)

MÁS:
    Napokban volt pár "BOT" gyanús acc.
    Szerintetek ez is az, egyáltalán lehet ez valós? :Y :F

Új hozzászólás Aktív témák