- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
Gyuri27 #147697 üzenetére
Első tier10es tankom volt az is7 (2016 február-március) vagyis már régre visszanyúló kapcsolatunk van és azt kell mondjam ez a buff teljesen más erőviszonyba helyezte a tier10es mezőnybe. Nekem egyértelműen a jobb mobilitása tetszik, pillanatok alatt ott vagyok vele mindenhol és evvel általában kellemetlen meglepetést okozok az ellenfélnek.
E5 durván ki lett herélve, számomra olyan mint egy lomha med, amit gyerekjáték elintézni közelről. -
törölt tag
-
galervin93
addikt
válasz
Gyuri27 #147575 üzenetére
Tegnap 38 mecca, 12 győzelem, ez 32% wr. Mellé egy ócska sárga stat. Első meccs E100-zal 13 találat 5 átütés, itt már sejtettem, hogy mínuszos nap lesz, no de hogy ennyire...
Amint lejár a prémium lehet egy időre félrerakom az egészet, mert valami nagyon elromlott az utóbbi időkben. -
sequator
senior tag
válasz
Gyuri27 #147048 üzenetére
Ne is mondd, pont a T55A LT7-et próbálom, de nem tudom rávenni magam, hogy amikor van 3 arty, akkor beyolozzak közéjük. Az új MM és arty módosítások óta elég ritkán van 3 arty. Persze, amikor kigurítom a páncélozott lassú bunkereimet, akkor nyílt pálya, 3 arty, kösz WG.
Annak örülök, hogy ezt legalább könnyítik, de a 15-ösök másodlagosai közül több inkább nehezítettnek látszik. Így meg elég nehéz lesz "order"-eket szerezni.
sautia
-
đe$|re
senior tag
válasz
Gyuri27 #143040 üzenetére
+10000
Gondolkodtam azon, hogy írok egy hasonló szösszenet, miutàn olyan “remek írások és tanácsok” születtek, mint:
“akkor nem kell játszani” “állandó sírás”.
Nekem meg a fenti bullshitekkel van tele a tököm. Hasonló még a felkapottá vált trollozás, mikor a másik fél nem tudja elfogadni, hogy lehet más véleménye valakinek. De még tetszik a“nem tűnik fel, hogy te vagy a hülye hiszen mi többen vagyunk”. Erre az a válaszom, hogy a legyek többmilliárdnyian vannak, szeretik a kakit, többmilliárd légy nem tévedhet. -
Warton
őstag
válasz
Gyuri27 #143020 üzenetére
Jajj már milyen gyermeteg hibák?!
Én anno a zárt bétában is játszottam ezzel a játékkal. Na akkor voltak gyermeteg hibák, amikor a tier5-ös KV-1-ed ment a Maus ellen, meg az ellenséges tankok ugráltak a képernyőn, nem volt meg a folyamatos mozgás stb. Ehhez képest, hogy a P88-ammal sokszor kell menni 10-es csatába, hát istenem. Annál több creditet tudok szerezni. Meg, hogy jajjj megint betettek a játékba még egy OP prémium tankot, a KV-5-nél nem OPébb egyik sem.
A harmadik topic meg az arty. A porba lett nerfelve megint, 9-es artyval nem tudok 300-nál többet sebezni átlagban egy tankba fél percenként csokival/biával és akkor jöttök, hogy nahát ez már tűrhetetlen.Na meg ez az új motor cucc is. Én egyáltalán nem nyúlnék a grafikához. Simán vállalható ez a grafika, sokkal fontosabb szerintem, hogy szarabb gépeken is fusson, minthogy csiliili nem tudom mi legyen. Meg aztán egy új motorral tudi, hogy hónapokig elszarakodnának mire minden az új motorral járó "gyermeteg hibát" kijavítanának. Akkor meg az lenne a baj.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Gyuri27 #142192 üzenetére
Hát most remélem meg tudom szerezni a T34-85M-et, azzal jobban jönne a kredit. Így is nem a kredit az igazán sok idő, hanem az XP kifarmolása nagyobb szintű tankoknál. És még most élvezni se élvezem annyira, sikerült a 2 talán leggyengébb T10-et kihúzni.
IS-7: Jó lenne, de a gyatra átütése miatt megesznek az ellenséges heavyk.
IS-4: Viszonylag jó átütés, de az oldalán kívül mindenhol ementálivá lövik, a frontjára nem is lehet számítani.
jagada: Mondod ezt te, hogy nem játszik T10-ben, mikor neked sincs túl sok csatád T9-T10-zel. Bár látom a KV-1 nagy favorit nálad is. -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #141210 üzenetére
"Olvastam a wotinfón. hogy az új prem tankok azért op-k mert aki valós pénzt rak bele az ne coppjon. Mert az milyen már."
Itt van egy kis tévesztés nálad.
Két külön témát kevertél össze: az új prémium járművek esetét a korábbi Tier VIII prémiumok jövőbeli buffolásával. Az ominózus cikk egyértelműen másképp szól.
"Valószínűleg a Defender és Chrysler tankokra gondolsz leginkább. Nos, ezen járműveken a Maus ággal párhuzamosan dolgoztunk. A fő ötlet az volt, hogy visszaállítsuk a páncélzat jelentőségét a játékban, mert a játékosok arra panaszkodtak, hogy nem lehet érdemben játszani a nehéz tankokkal, mivel folyamatosan átütik őket. Ezért olyan tankokat raktunk a játékba, amik már jobban páncélozottak." - Ez a friss prémiumok magyarázata.
"Régen a prémium tankok kicsit gyengébbek voltak mint normál társaik. Nem akarunk ezen irány mentén továbbhaladni, nevezetesen hogy "tökön rúgjuk" azon játékosokat akik valós pénzt fektetnek a játékra, mert ez meglehetősen igazságtalan dolog. Hamarosan sok t8-as tank lesz buffolva lesz.
Makarov: Igen, van egy listánk a tankokról, melyek hamarosan (1-2 hónapon belül) erősítve lesznek. És igen, a KV-5 is a listán van.
Ez felvezeti a következő kérdésem: mi lesz a régi prémium tankokkal?
Makarov: Igen, a régi prémek is buffolva lesznek. Néhánnyal könnyű dolgunk, néhánnyal nehéz, de szeretnénk megőrizni az egyes tankok egyediségét." - Ez pedig a korábbi prémiumoké, ami teljesen eltér a másik témától. Itt kerül szóba a valós pénz, mint tényező. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Gyuri27 #140652 üzenetére
Elozo pazchnel eleg jo volt az mm egy darabig. Ha volt 2 bottom tier meccs szinte garantalt volt a top tier. Aztan sirtak a tier 10ben h nem kapnak eleg eselytelen 8as tankot es atpeccseltek. Azota egy hanyadek.. sot legujabban a szakaszokat full cumira rakta. Ilyen 90% bottom tier kb. Chrissel ezrt szivtunk utso par napban.. plane h meg botok koze rak folyamat raadaskent.
Tegnap mar egyedil mentem es 50%al jobb lett a wn8am.. pedig meg mindig alulteljesitettem magam picit
-
Viktoár
addikt
válasz
Gyuri27 #138079 üzenetére
Svédeknél megálltam a 3.-ik szinten.Inkább elkezdtem az angol heavy ágat meg az amcsi td-t mert egy T30 nagyon kellene.
Annyira bejön ez a Churchill VII-t hogy mindjárt megvan a Black Prince és észre sem vettem hogy ennyit mentem vele. Ritka hogy ennyire elterelődik a figyelmem az xp-ről.
Eredetileg a BP miatt kezdtem el az ágat de mostmár félek tőle mert nem biztos hogy azzal is ennyire élvezem majd a játékot.
Kicsit előre szaladtam a fejlesztési fán és megnéztem mi jön a BP után.Ez a Caernarvon nem lesz jó nekem,legalábbis papír alapján.Nehéztank létére elég "víkonka" lemezből van összerakva a test.
Ez alapján teljesen más játékstílust képvisel mint az elődjei és erre át kell állnom.Addig cumi lesz,persze ha egyáltalán tovább megyek az ágon.
-
Viktoár
addikt
válasz
Gyuri27 #138058 üzenetére
Ezt a szerencsétlen dicker max-ot valamikor lehetett nyerni,hát sikerült megcsinálni a küldetéseket.Bárcsak ne sikerült volna.
Ebből a chrysler-ből rögtön kettőt is veszek hátha kilőnek az egyikkel,azonnal indítom a másikat.
Tényleg,erre nem gondolt még a wg hogy lehessen több egyforma tankod?Nekik az is jó kis pénzforrás lenne,nekünk meg mindegy mert botok mindig vannak a csatában.
-
po1son
addikt
válasz
Gyuri27 #137392 üzenetére
Rosszul látod a helyzetet, az ilyet már nem szabadidős elfoglaltságnak nevezik, hanem játékfüggőségnek.
Az ilyen játékosok nem azért játszanak, mert örömet okoz nekik, hanem mert nem tud nélküle élni.
Szerintem a felső határ a napi 3-4 óra, aki felette produkál az már közel sem jó.
Ezekkel az óra számokkal is még ~1000 csatát lehet produkálni havonta. -
Jadro
veterán
válasz
Gyuri27 #136744 üzenetére
Ez ellen nincs mit tenni sajnos. Ha nerfelnek akkor mással csatározok. Változó, hogy éppen milyen stílusban szeretek játszani. Alkalmazkodni kell, nem nyávogni.
Pl a WZ-131 is sok örömet okozott, most akkor nem fog. Majd másban megtalálom az élményt. Minden csak nem lesz szar.
-
Elcan
tag
válasz
Gyuri27 #136734 üzenetére
Igen. Kb van egy meghatározott csataszám, amit menni kell hozzá, vagy valamilyen arány, hogy hány csatából adja meg a lehetőséget, hogy esetleg megcsinálhasd. T55a medium utolsó küldetéshez (éljem túl, győzzön a csapat, lőjek ki 2 nálam nagyobb TD-t, ezekbe sebezzek min 2000-et) is több százat kellett menni, hogy egyáltalán beadja. Ok, lehet volt közte 1x 2x, hogy volt 2 nagyobb TD, de ott 95%-ban azonnal kikaptunk 15:1-2-3-ra...vagy +2 tier, vagy mások kilőtték, vagy engem az elején, stb, stb. soktényezős.
Majd 1x comettel sikerült kinyírnom egy jg88-at és egy t28-prot-ot és beléjük sebezni azt a 2000-et Himmelsdorfon és meglett végre a kicsike. -
Elcan
tag
válasz
Gyuri27 #136723 üzenetére
WZ131 nekem is nagy kedvenc volt, szerettem az ágyúját, de most nagyon visszabutították. Megtartós volt, nem is mentem tovább ezen az ágon, itt leálltam. De most úgy döntöttem eladom, erre a búcsúköröm olyan kiemelkedően jó lett, hogy adtam neki még egy esélyt.
Talán rámegyek az obj 260 light küldetésre, ahol 3 arty-t kell kilőni. Hátha ezzel jobb lesz. Bár a legutóbbi 20-25 csatában, 1x, egyetlen egyszer! adott be 3 arty-t, persze mind saját tieres volt, ami ugye nem jó, mert kell egy nagyobb is. Legalább a lehetőséget adnák meg a mocskok... -
Dreadloord
senior tag
válasz
Gyuri27 #136546 üzenetére
Pont tegnap mutattam rá, hogy az artik már semmi vizet nem zavarnak a régi önmagukhoz képest, még ha el is talál, egészségcsomag azonnal helyrehoz, ráadásul újra is töltődik, sebezni meg töredékét sebzik a réginek...
Pont ez a javítás kellett már nagyon a játéknak, elmúlt évek legjobbja. Az MM is most lett olyan, hogy már nincs végre olyan csata, ahol low tierként tehetetlennek érzi magát az ember.
Aki most se tud játszani, az már tényleg csak magára mutogathat...simán lehet így játszani patch óta
-
Elcan
tag
válasz
Gyuri27 #136500 üzenetére
Én már megnyertem pár napja egy több mint egy hónaposat.
Nálam jobban senki nem utálja a noobokat tier 5-6 fölött. (legyen 7), de ez nem rajtuk múlik. Nem hülyék vannak a csapatban és hullanak el max 700 sebzéssel tier 10-ben is. Valószínű őket sem engedi a rendszer most se sebezni rendesen, se semmit. -
kchryss
veterán
válasz
Gyuri27 #136392 üzenetére
Viszont cserében a meccseik harmadában top tier-ek ami eddig szökőévente fordult elő ha olyan +1-es szintű csatába kerültek ahol nem volt +1-es tank.
(#136391) @notika77:
Te említetted anno teszt szerver kapcsán hogy nagyon gyorsak lettek a csaták és nem tudod hogy azért, mert teszt szerver vagy ez az új lightok hatása. Most ahogy olvasom mások is panaszkodnak, hogy felgyorsult a meta. Ennek mondjuk nem örülök. Én a lassabb tempót szeretem. -
Jadro
veterán
válasz
Gyuri27 #136309 üzenetére
Bevallom, az M44-el most szeretek én is menni. Bénán artyzok és ennél legalább gyors a reload. Emellett egész jól szűkül, így összességében van lehetőség kísérletezni. A francia hatos egyelőre annyira nem jön be, mert jóval lassabb a reload és elég kis szögben lát csak fordulás nélkül. Ezt meghagyom H1mpinek.
-
Imilenni
addikt
válasz
Gyuri27 #135985 üzenetére
Szerintem vegyék ki a f4sz0mba őket..
T8-as csata, én T6-os stvr-el max hátulról lövök át a tankokat.
Arty focus megvan, egész meccs alatt engem lőtt az az egy M40/43 persze a végére kikapott .-. Én hülye azt hittem majd a 8-as VK Kis maus-t lövi. Hát a f@szt. A 6-os medet.Egyébként tuti nem veszik ki, nagyon sok piroska/narancska játszik velük..
-
adamgreen
senior tag
válasz
Gyuri27 #135985 üzenetére
Ez igaz de hogy lassan minden forumon legyen az magyar vagy külföldi hivatalos vagy nem hivatalos minden második hozzászólás az hogy lobbizni fognak azért hogy kivegyék öket azért az nem semmi
Én szvsz nem vagyok arty fan de holnaptól teljesen más játékot fogunk kapni.Kiderül minden
-
DVlad
őstag
válasz
Gyuri27 #135624 üzenetére
Szerintem ez ugyan az a kategória (amit te állítottál fel). A rosszat tetézed még több lapáttal (még kevesebb esély a győzelemre), épp úgy letojva a többi játékos "élményét", mint az általad kritizáltak teszik. Semmivel sem jobb magatartás ez. De biztosan tökös, nevelő célzatú, demonstratív megoldásnak hiszed. Vagy csak izomszagod van.
Ez a mentalitás az utakon életekbe is kerülhet, de nagyon sok bosszúságot mindenképp. -
stork13
aktív tag
válasz
Gyuri27 #135610 üzenetére
Ha ki akarok kapcsolódni, akkor nem te fogod azt megmondani, hogy mivel tegyem, hol és hogyan.
De maradjunk ennél a játéknál:
Játékot saját szórakozásomra játszom és lesz@rom az ellent és csapatot, mert ők is engem=> WoT random.
Ha társakkal akarok játszani és jól érezni magam, szórakozni => WoT platoon, SH, CW.Itt nyugodtan befejezem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gyuri27 #135349 üzenetére
Amiket olvastam az alapjan attol fuggott hogy mennyire jol kepzett a szemelyzet es mennyire pontos az info amit adtak, WW2 arty-k 50-200m között szórtak 10km-es távolságra viszont mivel nem egy cső tüzelt úgy is vehetjuk hogy 200-300 méteres körzetben mindent vitt. A háború utáni, GPS vezérléses lövedékek pedig 5m körüli pontosságot tudnak.
superfly2 neked is es a masik kolleganak is mondom, támassza már alá adatokkal hogy csupa agyhalott vérpisitike miatt van a jatekban. Mert ez igy kicsit súlytalan csapkodás a levegőben, dirregve durrogva azutan hogy veletlenul valaki eltalalt a 7. lövésére...
Ha nem jatszol vele, nem ismered.
-
adamgreen
senior tag
válasz
Gyuri27 #135311 üzenetére
Figyeld meg olyan mértékű gyülölet és indulat anyázás lesz mindehol hogy igy az artyk sokáig nem lesznek benne a játékban.
Gondolj bele most nem fog kivenni egyből hanem stunnol mig a többiek szétkapnak.
És akkor a táras artyt nem is mondtam még.Bejön 3 darab külön valamilyen csoda folytán és az egész map stunnolva nézik ahogy meghalnak.Felejtős adok nekik pár hónapot és az artyk mennek a levesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest