Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BÁ Nutrition

addikt

válasz vhw #139275 üzenetére

ill az alapsebzese 300 a nashornak 240 asszem. szal tobb esely van kinyirni valakit aki le van hp-zva egy highrollal

nekem a dickermax nem volt csalodas, persze lehet h csak szerencsem volt eddig vele, nem lila a statom, nem ad olyan elmenyt mint a t-28, neha megyek vele legenyseget huzni, foleg ha 5x xp van a gyozelemert, ingyen volt szal nem kell sirni, kulonosebben nem log ki szerintem a jatekbol, vannak elonyei es hatranyai, inkabb az a zavaro h eleg hullámzóan adja melled a redkivul gyenge jatekosokat, értsd ez alatt hogy olyan szinten primitivek vagy nem is tudom milyen szot lenne erdemes hasznalni rajuk. a feszultseg elsosorban emiatt keletkezik a jatekban, es lathatoan nem sikerult orvosolni. mióta javitottak az uj mm-et sokkal rosszabb lett. elozo verzio sokkal jobb volt. de fokent azzal van a gond ha tucatszamra kapsz gyagyasokat sorozatban. ilyen helyzeteket egy gyengebb tankkal eselyed sincs orvosolni, vagy mondjuk ugy h bizonyos tankok teljesen alkalmatlanok bizonyos palyakra ilyen korulmenyek kozott ha ugy szeretnél jatszani h erdemben befolyásold a csatat, es 3-4 idiótát kell kompenzalnod. 8-12 kozott meg jonnek 0-15, 2-15 3 percnél rovidebb csatak

[ Szerkesztve ]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák