- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz Bingisz #79513 üzenetére
Igen, meglehetősen alacsony. Azért is nem értem, miért kell ilyenekkel kockáztatniuk...
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
-
válasz Bingisz #79165 üzenetére
Gondoltam,hogy ezt nembírod ki.....
Egyébként nincs 28. accountom és olyan kis tankom sem (már). Még egyszer sem mentem a pályán, bár nem tudom a pontos kritériumokat.
...hopp egy SU85B-még van......[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
ddt500hu
veterán
válasz Bingisz #78669 üzenetére
Köszönjük szépen átadom. 18 tagunk szerzett 10-es tankot. 20 lett volna de 1 héttel a vége előtt az egyik "tuti"tagunknak beszart a netje, a másik pedig az utolsó nap esett ki.
Grat nektek is az a 23-ik hely nem semmi.
Mi inkább a mennyiségre mentünk. Minden nap 3 területre raktunk chippet. Persze napi 3 vereséggel sehol sem lettünk volna.
Viszont a kampány minden részében szereztünk területet. Elvertük az IDEAL-t, az EFE-t (4-5-ik lettek), a WG12-őt, a THEOS-t, a HOME-ot. HOOLS-t, BIA-2-őt szóval nálunk jóval nagyobb játékerőt képviselő klánokat is.
És a klán is egybe maradt pedig a vége felé komoly vitáink voltak, hogy kit vigyünk cw-re. Marha szar érzés lehet, hogy a 13 000-ik helyen vagy és nem kerülsz be a csapatba.
Amúgy melyik tankot fogod választani? Nálunk a legtöbben a 907-est. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz Bingisz #78503 üzenetére
Szerencsére az éremnek mindig két oldala van, volt ahol már működött a dolog, lásd a legutolsó esetet, ahol szerintem egy korrekt reakcióval, oldották meg a dolgot többek között.
Más szemszögből megközelítve lehet, hogy ez csak a publikumnak szóló etetés és arra megy ki az egész, hogy mentsék, ami menthető, de maga a gesztus mindenképpen értékelendő, más klántól még nem nagyon láttunk ilyet.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Bingisz #78488 üzenetére
Bocsi... de nem én hoztam fel a témát. Ha a srác velem csinálja ezt lerendezem ahogy szoktam.
A témában több hozzászólás is keletkezett ami nem a te álláspontodat erősíti, és azok többsége nem tőlem származik. Szóval ne rajtam kérd számon.
.
Véletlen egybeesések léteznek, elhiszem hogy a srác nem az eset miatt lépett ki, de akkor minek is linkelted be a vele folytatott magánbeszélgetésed? Hogy jött az ide?
.
Nekem aztán tök mindegy ki hogy lép a klánodba be/ki, de ha már szóba került ez a dolog, akkor elmondom a véleményem, mert úgy gondolom hogy a játékon belüli viselkedés, csapat sebzés, pozició elárulás és chat-csesztetés nem off. Mindannyiunk játékélménye függ ezektől. Helyes a szándék ha jelezzük mi az ami szerintünk túllép egy tolerálható határt.
.
Ha eleget beszélünk róla talán az átlagtól eltérő viselkedésformákból majd kevesebbet tapasztalunk. Te mint egy klán tisztségviselője többet is tehetsz ezért, talán épp emiatt kerültél a beszélgetés középpontjába. -
szbalogh
addikt
válasz Bingisz #78493 üzenetére
Sajnos nem így van. A BC-nek pl. a seggét célozza be oldalról. A 13 90-nek meg a motor felett a levegőt... Bár ez utóbbit azt hiszem javították legutóbb, arra emlékszem, hogy hozzányúltak, mert totálszar volt. Álló helyzetben se lehetett meglőni. Az E-25-nek a lövegpajzsot célozza be. Ezek hirtelen amikről eszembe jut, hogy vigyázni kell.
skopy: összességében jó tankocska, viszont csak 3 másodpercenként lő, ami annyira nem szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
fsb1000
nagyúr
válasz Bingisz #78480 üzenetére
Nem a WoT az egyetlen játék ahol el kell magyarázzam a fiatal játékosoknak, hogy a játékban és annak chat felületén nem egy külön személyiség jelenik meg az avatárjuk alatt, hanem saját maguk.
.
Ezért egy játékon belül is épp olyan súlya és következménye van a viselkedésnek és a vélemény nyilvánításnak mintha azt valós környezetben egymással szemben állva tennénk.
Az elsődleges következmény az önkép torzulása, a másodlagos pedig lehet bármi ami az adott környezetben és közösségben lehetséges és azt a többség következményként élné meg.Erre legjobb példa az a klántársatok aki a mostani diskurzus kapcsán kilépett a klánból.
Neki ez egy következmény volt, még ha azt is hiszi, hogy önszántából tette.
Neked pedig, Bingisz egy lokális presztízs veszteség volt a következmény, mert nem tudtad jól kezelni a dolgot.
Persze mondhatod hogy nem számít, de mindannyiuknak számít, legalább egy picit... többek között ezért is vagyunk itt és nem magányosan játszunk.
Ezért rakod fel a képet hogy melyik jutalom tankot válaszd, mások ezért panaszkodnak vagy mutatják eredményeiket, vagy tesznek tanúbizonyságot játékon belüli szakértelmükről.
Nincs ezzel gond szerintem. -
válasz Bingisz #78406 üzenetére
....olvatad a hozzászólásomat és amit rá válaszolt Stigma.HC ?
nehéz elhinnem.......mert akkor az érdemben szó valahogy nem jön össze.......
Nem vártam választ de, hogy miért az én nevemre címezte amit írt? ...nos az talány mert közük egymáshoz a "felháborodás" szón kívül semmi......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
fsb1000
nagyúr
válasz Bingisz #78351 üzenetére
Már megint furán látod a dolgokat...
- Igen, tényleg csúnya dolog arty-val öngyilkosnak lenni. Akkor is ha utolsó.
- Viszont egészen más a megítélése az ilyen tettnek, ha valaki bemondja a csapattárs pozícióját.Ezt nevezik unfair játéknak. Ráadásul egy arty-t elárulni nem sok értelmét látom (kempelt?), bár lehet egyes "lilák" ebben is látnak rációt.
.
Az hogy kinek miként esik ki a kapanyél a szájából, az nem a klánjától és nem a Wot-ban elért eredményeitől függ. Az viszont szomorú, ha egy tanult és jóérzésű fiatalember (bingisz) a mundér becsületének védelmében ennyire furán ítéli meg ezt a sztorit.
Ráadásul nagyon irritáló, hogy arra fókuszálsz amire nem kéne: az artyta volt "patkány", ö a hibás az egészért. Ebben a sztoriban bizonyosan nem ö az aki duplán is olyat csinált amiért kedves játékosnak nehezen lenne tekinthető. Ráadásul az ilyenek alulművelt egyének vonzzák egymást, és egy idő után elhiszik hogy helyes amit tesznek és amit mondanak, mert a mikroközösségükben nincs kontroll, aki ellentmondana azt kiközösítik.
Fiatalon sokkal könnyebb elfogadni egy bármilyen közösség bármilyen alürjeit és nehezebb (ön)kritikát gyakorolni. -
Pete55555
addikt
Én pár napja tesztszerveren lettem öngyilkos, talán S-51-el. Egyedül maradtam hátul, 1-2 csapattárs volt már csak a pálya másik oldalán. Jött rám egy T-54, na mondom kiszedlek. Erre eltűnt, mire felspotolódott már mögöttem volt..Pedig elvileg előttem kellett, hogy lemenjen, na mindegy, annyi időm volt még miután egyet belémlőtt, hogy a fal felé fordultam, és lőttem egyet...
Szerencsétlen 2-3 mp-ig nézte, hogy most ez a kill nem lett az övé, aztán továbbállt...Szeretem leracsniztatni...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Bingisz #78358 üzenetére
Ennek semmi köze egyesek lelki érzékenységéhez, ahhoz viszont annál több, amit stork13 itt már kifejtett.
Egyfajta erkölcsi és emberi minimumnak lennie kell a játékostársadalomban és ez kiemelten fontos egy olyan klán esetében, mint a ZWACK.
Ha valamilyen formában támadás éri az adott tagot azt is tudni kell normálisan kezelni, ezzel egyfajta erkölcsi alapot adva magának a névnek és ezzel együtt a klán általános megítélésének.
Nem reális elvárás az abszolút tolerancia, de azért van egy egészséges középút és ezt bálintnak szemmel láthatóan nem sikerült itt eltalálnia. -
Kelvin
őstag
válasz Bingisz #78358 üzenetére
Ezen lehet még lovagolni, posztolták és kész. Ha neked természetes az ilyen viselkedés ez van, másnak lehet nem. Megjegyzem, hogy 10 óra munka után én sem biztos, hogy tolerálnám. Nem mindenkinek a wot illetve ez a társaság az élete. (amúgy senki nem vette a szívére csak megosztotta az esetet, sajnos ilyen az online gamer élet)
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
stork13
aktív tag
Miért ne tenné ki?
A ZWACK top magyar klán, így bizonyos fajta értéket képvisel.
Van egy minimum amit az ember elvár az ilyentől játék, emberségesség, stílus és egyéb tekintetekben.
Ha ez nincs meg akkor van/lesz visszajelzés.
Ha megvan akkor meg az az alap (azon kívül, hogy tessék má' lehozni a meccset ).A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
mynames
senior tag
-
-
szbalogh
addikt
válasz Bingisz #78330 üzenetére
Én a Sherman-t nyertem
Nashorn-nál járok, nem kell sok a top ágyúhoz. 1250 goldom van, én is CH3-at veszek.
Bár most a wz miatt szüneteltetem a dolgot.
Amúgy leesett, hogy nem is érdemes tier 10-ben csinálni a küldetést, mert hiába van meg már 130k sebzésem brit meddel ha csak 70 kill van hozzá. Kicsit fv304 és TOG móka is lesz hozzá Mondjuk tárasokkal több frag-et lehet lopni.Nick: HE_Storm
-
dfsz34
őstag
válasz Bingisz #78330 üzenetére
Napi 25 aranyat össze lehet szedni + 300 a jelszóváltásért, minek invite code? Kv1-el farmolok most, már kb 1 milla kreditem van és 600 aranyam.
Egy churchill III-ra össze fog jönni az arany és még marad is a modulok leszedésére. A csőri kitermeli a szükséges kreditet, kész.
-
myckey
veterán
válasz Bingisz #78308 üzenetére
persze
mondjuk lenn is van a program, de ott megnézni lusta voltam.
egyszerűbb volt kugliban keresgélni
és tényleg annyi spectorbanszbalogh
és...ja!
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Tuja1
aktív tag
-
myckey
veterán
válasz Bingisz #78189 üzenetére
az a gond ezzel az új könnyű vonallal, hogy elég sok a jó playa, aki ezekkel gurul, sőt nem is igazán látok gyenge játékost velük.
idővel ezek a számok megint változhatnak, majd ha elterjedtebb lesz ez a vonal.
bár lehet mindig is a jobb játékosok szerei lesznek, franc tudja."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
fsb1000
nagyúr
válasz Bingisz #78136 üzenetére
Miért? Nem a játékos állomány által produkált sebzés alapján finomhangolják a tankokénkénti sebzésértéket?
.
Én nem tudok másra következtetni, minthogy csökken az átlag sebzés, vagy a tankonkénti referencia érték, ha az én WN8-am növekszik 0 csatával....
(#78142) jano_77: Én minidig kilövőm a kékült játékost.
Ő eldönti, hogy olyat csinál amiért kékülni fog (az esetek 99%-ban tudatos cselekmény), én meg eldöntöm, hogy kilövőm, miután a játékszabály ezt megengedhetővé teszi.
A kéket nem érdekelte a csapat eredmény engem miért érdekeljen?
Minden kéket ki kéne lőni, mérlegelés nélkül.
Akkor megszűnnének, vagy legalább csökkennének azok az esetek amiért kékülni szoktak.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Bingisz #77329 üzenetére
Kétlem Bingisz, hogy nem fogtad fel, hogy a fórumtárs mit kifogásol.
Elvileg egymástól független accokon produkált egy győzelmi meg egy vereség sorozatot.
-
A magam részéről kevésnek tartom a mintát, viszont ha ezt 2-3 napon keresztül produkálja vagy a fordítottját akkor talán a magadfajta nemkételkedők is elgondolkoznak azon, hogy analítás helyett analizissel forduljanak az egyszeri panaszkodó felé.(#77340) Kean_Sorbo : Létezik PH klán?
(#77345) Kean_Sorbo : Még nem érted el az 53% winrátát. Szerintem ez alatt kevéssé lehet azt észrevenni, amire sokan panaszkodnak.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Bingisz #77241 üzenetére
nekem elég hárdkúr az xvm
kék asszem 2000 vagy 2100 tól van
lila meg 2500-600 talán (super epéniszről ne is beszéljünk mer azzal szökő évente találkozok az én rendszeremben)zöld meg ilyen 1400 kb.
mindig röhögünk szakaszban, hogy hú mi csapat van az ellenfélnél....mondom hagyd már, dedó az exvíemed
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Dr_Syrex
senior tag
Ezért is jobb ugye a 6 fokozatú wn8 skála. Jobban is mutatja az erőviszonyokat. Az 1800-as határ egy fokkal ésszerűbb lett volna, ha annyira változtatni akartak, de ez az 1600 tényleg vicc kategória.
Nem sajnálom én senkitől, hogy "kék-lila" legyen, de ez max önámításnak jó.
Btw most gondoltam csak bele, hogy akik nem a régi hatos skálát használják, azok pl. engem is kéknek látnak, pedig sajnos nem az a helyzetRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Kean_Sorbo
őstag
Ezért jó nekem a zöld. Elég ha látják a csíkokat, meg a csillagokat. Így senki nem foglalkozik velem. Ha véletlenül feljebb megy a WN8, akkor csapatok 30 kört artyval (úgyis imádok ezer felettieket lőni ), aztán megint biztos zöld vagyok.
fradi81: Mi lett az új szabályoddal?
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
rlazol
veterán
válasz Bingisz #76808 üzenetére
Bingisz, az miből fog kiderülni, hogy már nem legális?
SHiZUOKA, vizes lőszerrekesz javasolt? (végre eladtad a P2-t, így nekem is lesz esélyem ászra? )
más: Tiger(P)-re mi az ajánlott felszerelés?
és E100 vonalon második skill?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jozefgucci1
addikt
Köszi most néztem meg ! Szépen adta nagyon . Az M103-ba a blind lövés és egyszer csak repült a torony az 50B is örült annak az 1630-nak amit kapott . Nem kicsit használható ez a mod így rakom én is rá a 261-re
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
fsb1000
nagyúr
válasz Bingisz #76805 üzenetére
Az a szerencse, hogy a kis accomon fogok játszani 1 hónapig és várhatóan nem találkozok az általad terjesztett arty-moddal. (t8-ig tán nem...)
Ha neked megnöveli az eredményességet, akkor gyenge játékosok is szüretelni fognak vele..
(#76816) dfsz34 Miután elcsesztem az invite kódot mérgemben vettem goldot a t10 húzós accra és azon vásároltam Churchill 3-at meg T14-et, hogy ne unatkozzak.
És akkor szembesültem azzal, hogy nuncs legénység a prémtankokban..... Hajnali 5 volt és még farmolnom kellett volna, hogy bevásároljak javitókészletből meg egyebekből.
1 nappal előbb kellett volna kezdeni ezt....[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
Bingisz ha este hazamegyek es minden csataban 5-5 arty lesz a rohadt mod miatt kb hasonlot foganasitok rajtad:
Mind megfizettek, köcsögtöcskölők. Ti vagytok a legnagyobb dákóslukkolók. Sírva nézitek, ahogy szétkúrjuk az anyátokat, rinyapinák. Ha elérünk Hollywoodba, a miramaxos filmforgatógecikkel megetetjük a szarunkat, aztán kiszaratjuk, és megetetjük velük azt, amit a mi szarunkból szartak. Aztán ti jöttök, pinaszomorítók. Puszi. Jay és Néma Bob.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz Bingisz #76748 üzenetére
Ez így első körben nagyon betegnek tűnik... Ezentúl jobban kell majd bujkálni. Mondjuk abban azért bízom, hogy a játékosok többsége nem fogja használni. A nagy részük szerintem semmilyen modot nem használ a játékhoz. Örül hogy rájött arra, hogy a W-vel kell előre menni...Így ez bár kellemetlen, és igen hatásosnak tűnik. (tiltanám is) Viszont nem lesz földindulásszerű változás.
Az a mod ami kiírja, hogy ki és mivel lőtt is tiltva lesz. Az is előnyt ad, ez viszont jóval többet. Halál reá. A lövedék hangja alapján meg amúgy is meg tudja az ember állapítani hogy mivel lőtték. Ezek után nem fogja kiírni, hogy ki volt. Na bummm... -
jozefgucci1
addikt
válasz Bingisz #76748 üzenetére
Jaj de jó ez már biztosan nagyon hiányzott sokaknak Nerkem csak az OB261- van meg és néha megyek vele egy kört ,de azért nem teszem fel .Mostanában gondolkodom , hogy az FV304-et ki kellene próbálni mit tud , mennyire használható az az arty ? Sajnos saját bőrömön tapasztalom , hogy egy sarkot simán belő felülről is csak hát ugye a sebzése elég nagyot szór ... szerencsére .
wotinfos posztok között találtam a modra .: ˇˇ"Brutális. Én soha nem tudtam artyval lőni, de ezzel kilövöm a koma szemét a kémlelőnyíláson át. Ezt azért tiltani kellene. Innentől tényleg csak az rng mentheti meg a komátˇˇ
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
fsb1000
nagyúr
-
dfsz34
őstag
válasz Bingisz #76666 üzenetére
Meg a lényegesen pontosabb és komolyabb átütésű ágyúja és az erősebb frontja...
Meg hp is több van, de ok, erősebbek is az ellenfelek valamivel.A leheletnyi fordulás előny az 28 vs 19, ráadásul gyorsabban is céloz be. Az obj704 a kempelő királyok tankja, az "arc" valóban jó, de mozgékonyság csak egyenesen előre van meg. obj268-t gyakran látok egyedül is akcióba menni és sikeresen. Egy obj704 ott halna meg azonnal, mert még a maus is körbefutná kis túlzással. Hordában nyomulni meg minden TD tud, ahhoz nem kell ész.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Bingisz #76666 üzenetére
Ezt én is így gondolom ! Megtartottam a 268-at mert ha annyit küzdöttem érte akkor nem adom el és az elején jó volt nagyon ,de max szakaszban megyek vele . Nekem a 704 jobban fekszik nagyobbat is sebez mint a 268 . Elég gyakran dob az előbbivel olyan 600 körüli sebzéseket ami T10 TD-től egy vicc .
-
Dryman
őstag
válasz Bingisz #76594 üzenetére
Nem ezt vártam reakcióként, de legalább felvidítottál!
Persze hogy nem fogyott el a zsé...hiszen tegnap is utaltam nekik....
ennyi statisztikai programmal amennyivel a WG dolgozik csak kerül egy, ami a friss acc-okat mutatja....
biztos lefelé kanyarodott a görbe, és lőn isteni szikra gyorsan hozzányúltak magukhoz....akarom mondani a multi level marketinges rész is felszínre tör a normál reklámok helyett...
Dolgoztam egy MLM-es cég képviselőjeként, addig érdemes tolni a "nagyorrú emberek" szekerét, amíg időszakonként leesik róla egy húsosabb falat, ha már csak a csont potyog, akkor régen rossz, ugyanis felzabálnak mindent a szekéren ülők, a dolgozónak meg csak a konc marad.....
Itt is ez hasonló a szituáció, adnak is meg nem is...hozzak embereket és adnak némi kedvezményt de csak akkor ha szakaszozunk..ja, nekem és az általam berántottnak is jár a kedvezmény...micsoda gáláns gesztus!
Ezt lehetett volna úgy is publikálni hogy toborzói feladatot úgy kihirdetni hogy némi motivációs csomaggal kedvet kapjon az ember hozzá4 , de ne akarjak sokat, igaz?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps4 Játékok Hamarosan Érkeznek.....
- SAMSUNG Odyssey G5 G50D 32" 2 hetes vásárlás
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- Gamer gép minőségi alkatrészekkel(2 hetes vásárlás)
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.