- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
Megy a dropos stream. [link]
-
2thletme2day
őstag
válasz ImpersonatoR #239399 üzenetére
HO23SKILL4LTU
Ha minden igaz a streamerek lesznek a Mikulás segédjei és küldetéseket adnak majd.
-
2thletme2day
őstag
Tessék, vége a találgatásnak, hogy vajon mik lesznek a nagy dobozokban
Azok kedvéért akik nem akarják végignézni a videót
M47 Iron Arnie
BZ-176
Vipera
AMBT
Char Mle 75 (IX-es francia light)
Pz.Kpfw. 38H 735 (f)
M3 Light
Harry Hopkins I
Pz.Kpfw. KW I (r)
SU-2-122 (kétcsöves ötös td) -
2thletme2day
őstag
Hogy futhat egy ilyen a játékba már többször visszakerülő játékmód ilyen gyalázatosan szarul mint ahogyan a frontline? Lagtenger az egész, bugos a UI meg a tankok körvonalai etc... Egyszerűen nem értem mit tudtak elszarni egy már bejáratott módon.. Biztosan nem hardver vagy internet probléma ami ezt okozza.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Jadro #239236 üzenetére
Az enyém ennél már csak bond cuccokkal lehetne sunnyogósabb de annyit szerintem nem hozna az a pár százalék, hogy megérjen 10k bondot. Most fejlesztett jutalom cuccok vannak rajta, cvs-el támogatva.
Minden évben van egy "jól megérdemelt jutalom" elnevezésű event amiben minél régebbi a regisztrációd, annál több és jobb cuccot tudsz megvenni tokenekből. Gondolom ilyenkor a depóban lenne egy olyan bolt ahol el tudod verni a tokeneket ha van. Ha nincs akkor a bolt sem jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Jadro #239234 üzenetére
Imádom én is azt a kis szutykot. Jó köröket lehet vele menni ha jó a csapat és persze te is tudsz helyezkedni. Ma mentem vele egy kört mert 3 ellenség felderítése volt a küldetés. Fjordos beültem a dzsumbujba a sziklás rész melletti tavacskánál és össze is jött 6,5k spot damage. Meg is nyertük a kört.
-
2thletme2day
őstag
válasz phoenix1989 #239230 üzenetére
Nekem Sarah Connor volt az első tippem a női cipő miatt.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Bónuszkód. Elvileg ez nem limites.
STRONGERTOGETHERNAEU
-16 hely a barakkba
-Garázs hely
-5db 5x-ös xp
-2x 50% xp booster
-2db 200% legénységi booster -
-
2thletme2day
őstag
Valaki tud bármit a focis tippelős eseményről? Nem látom mire fogadtam és nem látom a végeredmény után azt sem, hogy jóra raktam vagy sem. Valamint fogadni a bónuszkód aktiválásával lehetett jól sejtem? Egyáltalán nem lehet nyomon követni semmit ezzel kapcsolatosan.
-
2thletme2day
őstag
El sem hiszem. a Véghajrában Vas A-ból indultam ma és sikerült végre kiszakadnom bronz D-ből ahonnan már hetek óta megrekedtem és most elértem az ezüst szintet.Tényleg el se nem hiszem! De örülök mint majom a farkának. Mindehhez 637 csata kellett.
BP boltban csak a korábbi BP-ok skinjei elérhetőek. A Rino nem volt még battlepass core tank.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Gyerekek. Ez az IKV 90 B az én elátkozott tankom. Egyszerűen ha azzal a tankkal megyek mindig vesztünk. A nyomorult 5x sazorzókat nem tudom ellőni naponta mert nem nyerünk vele én meg nem fogok 15-20 meccset végigszenvedni emiatt és el is megy a kedvem az egésztől. 40 meccs alatt 20 százalékos a WR-em vele. Csak a mai nap eddigi 8 meccsből 1 db win. Ebből 6 meccsben a top 5-ben voltam ma. Elképesztő.
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #239088 üzenetére
"Nagyjából képben vagyok az erőviszonyokkal..."
Ez azért segítség. Én egyáltalán nem vagyok tisztában az erőviszonyokkal. A tavalyi tippelgetés sem sikerült valami jól, ezért gondoltam valami olyan oldalra ami segíthet a témában mert rémlik, hogy mintha valaki tavaly említette volna, hogy egész jól bejöttek az eredmények valami harmadik oldal alapján.
-
2thletme2day
őstag
válasz popey37 #238932 üzenetére
Az a szerver összeolvasztás blama volt. Tudom, elvileg EU3 és EU4 van fenntartva a RU szerverről migrált játekosoknak mégis mióta megtörtént azóta rengeteg a cirill betűs írás meg az olyan játékosok akik nevében van a klán nevében ott ficereg az UA. Tudom, szakaszba be lehet invelni őket de teljesen random emberek, nincsenek szakaszban senkivel.
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #238888 üzenetére
Bronz D-ig viszonylag simán feljutottam de ott teljesen megrekedtem. Leülök játszani. Bronz D-ben kezdek de valahogy mindig úgy hagyom abba a játékot, hogy semmit nem haladtam és ugya úgy bronz D-ben vagyok. Vagy feljebb lépek és visszaesek, vagy lejjebb zuhaniok és onnan kapaszkodok vissza de egyszerűen nem tudok innen elszakadni...
-
2thletme2day
őstag
válasz Gubu0101 #238864 üzenetére
LOL. Tényleg!
Azokat kérdezném akik már kiszabadultak bronz ligából, hogy milyen statisztikákkal sikerült? Közel 600 csata után egyszerűen nem tudok szabadulni bronz-ból. D és C között ugrálok. Arra vagyok kíváncsi, hogy én vagyok noob (ha igen, akkor mennyire) vagy csak szopat a játék a csapatokkal.
-
2thletme2day
őstag
Amúgy azt észrevettétek, hogy eltűnt teljesen a ranked mód a játékból? Amikor bejött az onslaught mód akkor a ranked mellett, kis ablakban mutatta az új játékmódot. Pár kisebb frissítés után viszont teljesen kikerült a ranked a játékmódok közül és most az onslaught díszeleg az eddigi helyén. Vajon teljesen elkaszálták a rankedet?
-
2thletme2day
őstag
Onslaught mód nálatok is szarabbul fut mint a normál random? Képes nehéz teljesen befagyni a játék 1-2 másodpercre majd minden megy tovább. Ezzel eddig csak ebben a módban találkoztam. A hardverek mindenre elégnek kellene lennie és elég is randomban.
-
2thletme2day
őstag
Kranvagn nerfről mi a vélemény? Egy dolgot leszámítva annyira nem számottevő szerintem a különbség a nerf előttihez képest. Az a 8km/h tolatási sebesség vicc. Konkrétan olyan kevés, hogy ha kitárazol utána védtelen vagy és tuti bekapsz 1-2 lövést mert annyira lassan tolat, hogy nem tudsz visszahúzódni időben. Nem gondoltam volna, hogy pont a tolatási sebesség miatt lesz ennyire szar...
-
2thletme2day
őstag
válasz Argh! #238561 üzenetére
Tegnap nagyon jól haladtam. Sikerült vas D-ből feltornásznom magam bronz A-ba.. most azon görcsölök vagy 30 csata után, hogy vissza tudjak kapaszkodni bronz A-ba. Legyen már meg az a 160 win!
Dobi 562 #238546
Nekem is az arany style jön be a legjobban az összes közül. De lehet nem lesz hozzá idegzetem, hogy felmásztak addig. De már a silver is nagyon jól néz ki szerintem.. -
2thletme2day
őstag
válasz phoenix1989 #238485 üzenetére
Én Vas B-ből nem tudok tartósan elmozdulni. Valahogy mindig az a vége, hogy leülök játszani. Vas B-vel kezdek és 15-20 csata után ott tartok, hogy Vas B-ben vagyok még mindig. Persze előtte azért mozgok fel/le de a végeredmény már napok óta ugyanaz. Sokszor voltam Bronz D-ben meg C-ben is de mindig sikerül a Vas B-be visszakerülni. Csak legyen meg a 160 győzelem és én hozzá sem nyúlok ehhez a módhoz többet.
-
2thletme2day
őstag
válasz Raysen623 #238452 üzenetére
A motorerőd lesz nagyobb.. Dinamikusabb lesz de ugyanannyi lesz a végsebesség. Jobban gyorsul, könnyebben megy fel dombra. Ennyi kb a gyakorlati különbség.
belaazallat
Az a legénységi skill csak akkor működik ha kevesebb mint a hp-s 10%-a maradt meg. De szerintem ennyit akkor sem dobna rajta, hogy lemenjen 8s-re a töltésidő.
Raidon
A megérzés használatához először be kell töltened. Másképp nem megy.Én egy ticketet nyitnék azért a supportnál és rákérdeznek arra mennyire legit ez..
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz phoenix1989 #238381 üzenetére
Vas B-vel nyitottam és egy fain loose streak után nagy nehezen sikerült visszaküzdenem magam vas B-be. Nekem mára ennyi elég volt. De legalább meglett a 80. win ma.
-
2thletme2day
őstag
válasz phoenix1989 #238194 üzenetére
Igen. Kb minden második játékban valakinek repül a tornya.. Nem értem. Randomban szökőévente találkozni ilyennel itt meg szinte rendszeresen.
-
2thletme2day
őstag
Miért nem akar valaki capelni ebben az új gamemodeban? Ez az egyetlen feladat és sokan inkább elmennek a randomban megszokott helyekre ahelyett, hogy capelni mennek. Nem akarnak nyernmi? Akkor minek játszanak? Ha nem nyersz nincs semmilyen jutalom sem, zuhansz visszafelé és lehet, hogy csináltál a körben 5k damage-t senkit nem érdekel mert a statokhoz sem számolódik hozzá. Egyszerűen nem értem...
-
2thletme2day
őstag
Akinek nincs még meg Cobra parancsnokként az most megszerezheti a COBRAREVENGE kóddal.
Szerk.
Ha minden igaz akkor is aktiválható ha már megvan Cobra commander. De ezt megerősíteni nem tudom mert nekem eddig nem volt meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
2thletme2day
őstag
válasz popey37 #238102 üzenetére
Na ja, de nálad a képen látszott, hogy a nulladik skilled még nem volt kiválasztva. Ezért írtam azt amit írtam korábban.
zodo
Most is ingyen lehet majd bebúzni feltéve ha hetente begyűjtod a Twitch dropokat és megcsinálod a küldetéseket. Jelen állás szerint 100 tokent lehet majd gyűjteni összesen. De lehet ennél kicsit több ha esetleg lesz olyan stream (jellemzően clan war-os szokott ilyen lenni) amiből dropolhat extra tokeneket. Ha ez így lesz az azt jelenti, hogy 3 commandert tudsz behúzni ha az összes drop megvan.
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag
válasz popey37 #238096 üzenetére
Most választod ki a nulladik skillt.. Az összes létező skill közül amit a parancsnokod megtanulhat tudsz választani most egyet. Nyomj rá arra amit nulladiknak szeretnél. Ha olyat választász amit már megtanult a parancsnok akkor helyette választhatsz egy olyat amit még nem tud. Az összes olyan parancsnoknál amelyiknek van nulladik skillje ki kell majd válasza hogy mit szeretnél beállítani.
Amúgy mi értelme van a nulladik skillnek azon kívül, hogy pl az ötödik tanult skillhez csak a negyedikhez kellő pontmennyiseg szükséges? Van bármi jelentősége ezt leszámítva?
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Raysen623 #238053 üzenetére
A játék egyik alapmechanikája amit megkérdőjelezel. Nem véletlenül van lövés után külön camo érték is. Nem azt mondom, hogy hibátlan a spot rendszer de messze nem ez legnagyobb hibája a játéknak. Ismerve a játékmechanikát, szerintem rendben van a rendszer, de igen... Néha bugos.
Viktoár #238045
Szerintem meg az a cél mint randomban. Becapelni vagy megölni az ellent. Erre pedig pont jók a super heavyk. Beülsz a capbe és várod az ellent. Nekem az eddigi kb 10 csatam alatt Maussal volt a legtöbb sikerélményem. De persze pályafüggő ez a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz Argh! #238005 üzenetére
A crew 2.0-t a népharag elsöpörte mert azzal tényleg pay to win lett volna a játék annyira beteg dolgokat művelt volna a tankokkal. Mondjuk az egyik, mindenkinek tetsző változtatás holnap fog bekerülni a játékba. 6. érzék alap lesz minden commander számára.
Amúgy miért akarod annyira a crew 2.0-t?
-
2thletme2day
őstag
A hihetetlen ostoba ellenséges csapat által rámruházott szerencsénél fogva, Kolobanov medál kiérdemeltetett!
A története annyi, hogy full egyedül sikerült becapelnem még mielőtt az ellenséges light odaérkezett volna. Közben fent a td dombon egy S51 ült, lent meg a skorpion g ilyesztgetett de szerencsére repesszel ki tudtam szedni. Vicces volt. Nem gondoltam volna, hogy sikerült a cap.
Mondjuk az ellenséges csapat chatjét megnéztem volna.
-
2thletme2day
őstag
válasz Imilenni #237954 üzenetére
Én is kinyitottam, örültem is neki, de eddig értelmes kört nem sikerült vele mennem. Mondjuk annyira nem is erőltettem vele a játékot. A T27-et én is kinyitottam. Természetesen korábban már megvolt, becseréltem, erre most megint megvan. De ez már marad ugyanabból az okból mint #237959 Achill3uS -nak.
-
2thletme2day
őstag
válasz Elit3Zotya #237943 üzenetére
A kis tiert megölik az artik sajnos. Lef, fv, M44 Mindegyik idegesítő meggymag köpködő... Amúgy én is szeretem a 6-7-es tiert ha nincs arty a csapatban.
-
2thletme2day
őstag
Wargaming menj haza, részeg vagy... [link]
Tud rá valaki valami épkézláb magyarázatot adni erre mi szükség volt?
A ranked minden volt csak nem rating alapú. Vagy legalábbis div 3 és 2-ben tuti nem. Átlag 5000-res értékelésű csapatot ellen úgy berakott 8000-9000-resek ellen mint a szél.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz djfantom #237842 üzenetére
Próbáld ki ezt.
Zárd be a game centert majd törölt ki az "updates" mappát a játék könyvtárából. Ezután elvileg elindítva a game centert mennie kéne a frissítésnek.Referal programban nem akarsz részt venni ha tényleg több hónapja nem játszottál? Szívesen küldök linket.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz phoenix1989 #237764 üzenetére
Én mákos vagyok. Beadta az első ingyen kulcsra az Emil 1951-et majd az utolsóra a vk75.01-et.
Amúgy szerintem nagyon könnyű ez az event. Talán könnyebb volt megszerezni a 3000 bondot mint az Art of Strategy-vel. Mondjuk ennyi elég is volt belőle.
-
2thletme2day
őstag
válasz popey37 #237599 üzenetére
Nekem meg pont az ellenkezője a tapasztalatom. Eddig mentem 3-at waffentragerrel meg 5-öt harrierekkel. Mindhárom waffentrageres kört megnyertem ( bár volt egy elég necces, de az volt a legjobb játék) ellenben harrierekkel csak 1-szer sikerült nyerni az ötből. Úgy veszem észre, hogy sokan inkább csak a damage-e mennek és nem érdekli őket, hogy Ermelinda is ott van a pályán..
Amúgy idén is van olyan, hogy kulcs nélkül is beülhetsz a waffentragerbe ha elég szemfüles és gyors vagy?
-
2thletme2day
őstag
válasz phoenix1989 #237557 üzenetére
A replay néha elég bugos tud lenni. Pl: Nem forog a torony meg a löveg, célzás közben szépen lassan elmozdul a célról a célkereszt de a valóságban meg sem mozdítod stb... Nem lehetséges, hogy te mást látsz mint amit a játékban az játékos? Lehet neki is szétesik annyira mint neked csak a replayben nem látod ezt. A többi meg RNG.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Nálam közvetlenül az legutóbbi update után volt ilyen de szerencsére kiléptem a játékból, újraindítottam és azóta minden oké. Egyébként nemzetközi wot csoportokban van pár hasonló bejegyzés. Nem tudom lett-e megoldás nekik vagy sem... De egyértelműen az updeta kevert meg valamit.
-
2thletme2day
őstag
Másnál is játszhatatlan a játék a hatalmas ping miatt?
-
2thletme2day
őstag
-
2thletme2day
őstag
Októberi XP szüret kezdődik nemsokára 19 órától. 1,5x kredit és 2x-es xp szórzó minden játékra.
-
2thletme2day
őstag
válasz joergie #237332 üzenetére
Ez szerintem nem a mystery event. Ez előre tudható volt, hogy lesz és a monthly rundown-os oldalon is külön menüpontot kapott a mystery event az olasz td-s küldetések második fordulója mellett. Szerintem csak simán nem indították el párhuzamosan ezzel. Vagy később lesz vagy nem lesz egyáltalán de ez tuti nem az.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
válasz jano_77 #237316 üzenetére
Nem vagyok pro játékos. Pályafutásom eddigi legtöbb damage-e 7,8k volt. Azóta sem sikerült ennyit vagy ehhez közelit összehozni. Akkor ilyen 4000 körüli wtr-es játékos voltam. Lehetséges, hogy mégsem én voltam, hanem valaki játszott helyettem amikor ez összejött? Simán lehetett szerintem, hogy minden klappolt neki és bemákolta.
-
2thletme2day
őstag
válasz Raysen623 #237300 üzenetére
Játékosok tömege sír az artyk miatt, vagy hogy legalább max 1/csapat lehessen oldalanként mégsem történik semmi pedig ez jogos lenne. Te meg a tank sebességén vagy fennakadva holott nem extrém semmilyen szempontból. Sokkal inkább gond, hogy egy tier 8-as tanknak van tier 10-es szintű páncélja minden oldalon és ez ráadásul kaphat 6-os tankokat is ellenfélnek akik még oldalról sem biztos, hogy ne tudják ütni. Ez itt a probléma nem a sebesség.
-
2thletme2day
őstag
válasz Viktoár #237294 üzenetére
Össze vissza egy játék alatt 4szer lehet ezt az utánégetőt használni. Figyeld meg sokan már a csata elején elnyomják majd és olyan mintha nem is lenne.
50-et megy több nehéztank is a játékban. Azoknál miért nem nehezményezted eddig? Miért pont ezeknél? De amúgy meg, hogy lesz a turbó módos 39-ből 50? Informáicó van róla vagy hasraütöttél mert hát miért nem lenne annyi? Korai a sírás. De szerintem az eddig kijött infók alapján nem veszélyes ez a rakétás dolog. Ajánlom Dezgamez videóját ha érdekel ez az új mechanizmus.
-
2thletme2day
őstag
Ez lenne az új ranked? Onslaught
-
2thletme2day
őstag
Van bármi infó az elvileg 16-an induló mystery eventről? Lesz egyáltalán valami?
-
2thletme2day
őstag
WoT tombola aranyért vagy prémium tankért. Nincs valami sok díj de hátha bejön valakinek valamelyik. [link]
-
2thletme2day
őstag
válasz manu75 #237064 üzenetére
Nem csak golddal használható. Teljesen jó az alap is ha nem akarok a kreditet égetni viszont a prém hesh lőszer 480-as damage mellé 210mm-es átütés társul ami azért elég sokszor elég ahhoz, hogy beüsd az ellent. Nálam is csak 1-2 tárnyi alap lőszer van benne. Mindezt úgy, hogy amúgy nem nagyon használok goldot más tankokon.
Egyébként az a véleményem, hogy ebbe az irányba kéne elvinni a gold lőszereket. Oké... Legyen magasabb az átütése és kerüljön többé, de akkor legyen kisebb a gold lőszer damage-e. Valamit valamiért...
-
2thletme2day
őstag
válasz joergie #237003 üzenetére
Úgy néz ki változott a program. Már az általad linkelt naptárban sem jelzik a mai napra a battlepass kezdetét és a játékban sincs híre hamva még. Fura is lett volna. Minden szezon előtt van legalább egy beharangozó/ teaser videó a következő passról. A 9-ről eddig ilyet még nem láttam.
-
2thletme2day
őstag
válasz Barcelona95 #236999 üzenetére
Hivatalos infó nincs róla egyelőre. 1-2 héten belül várható.
-
2thletme2day
őstag
válasz phoenix1989 #236918 üzenetére
Jelenleg ha lenne 100millióm az sem lenne elég szerintem. Sorakoznak a kifejlesztett tankok amik csak megvételre várnak credit hiányában.
-
2thletme2day
őstag
válasz phoenix1989 #236910 üzenetére
Én, mivel állandóan csóró vagyok és ezért nem használok pótkaját!
-
2thletme2day
őstag
válasz Gubu0101 #236870 üzenetére
Az alja simán átüthető szinte az összes játékban lévő tanknak. Kranvagn, Chieftain és hasonló reward tankok.. Akkor miért sír mindenkinek a szája, hogy op szar mind? Ez a megoldás. Ott az alja.. Azt kell lőni... Már ha látod ugye... Na és itt kezdődik a probléma ezzel a tankkal is.
-
2thletme2day
őstag
válasz phoenix1989 #236776 üzenetére
Meg T95-re 3d style 5millió kreditért
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest