- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Máté94 #10905 üzenetére
Bizonyos részei teljesen élvezhetőek számomra is (T7-ig elég korrekt az összkép), csak olyan gondok vannak vele, amiket minimális szándékkal és ráfordítással javítani lehetne... MM, T8+ a költségek, egypár hajóbalansz, ilyesmi.
WT-t még nem játszottam, de minden felé nyitott vagyok, ami hajós (lesz). -
-
ddt500hu
veterán
válasz
Máté94 #10899 üzenetére
Pedig nem alaptalan. 6 csata a napi átlagom ami elég kevés. Végre megvannak a vágyott 10-es hajók és jól állok pár másik vonalon.
Esélye nincs másik játéknak mert kipróbálni sincs időm.
A WOT-ban ugyan ez volt.
Szóval lehet bármilyen jó a war thunder nálam fél éve elkésett. -
ricinus13
senior tag
válasz
Máté94 #10897 üzenetére
Szerintem nagyon elhúzták és emiatt jóval kevesebb lesz a bevételük mintha előbb adták volna ki. Én pl már egy jó adag pénzt és időt is beleöltem a WoWs-ba, mégegyszer ezt nem hiszem hogy megteszem, tuti kipróbálom majd de ennyire nem fogok belemerülni, nem vagyok idő milliomosn sajnos.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Máté94 #10826 üzenetére
Ez rendben van, de a jutalmazási rendszer úgy xar ahogy van T-8-tól felfelé.
Alap fiókkal prémtank nélkül fenntarthatatlan a T9-T10.
Persze ha alacsony tierben futsz 10-15 jó kört, utána mehetsz 1-2 kört nagy tier-ben. Ez szerinted rendben van? Végigszenvedi az ember a low tier konzervdobozokat, van 1-2 jobb/használhatóbb tier, utána meg úgy megugrik a javítási költség, hogy nem lehet finanszírozni.
Tulképp engem nem érint (még) ,mert van még prémfiókom, de ez így sztem akkor sem oké. -
-
válasz
Máté94 #10536 üzenetére
Oke, a Prinz Eugen egyik lovedeke is atjutott a Prince of Wales ovpancelja alatti vekonyabb pancelzaton 15-16 km-es lotavrol, meghozza igen kritikus helyre, a hatso torony alatti lovedkezelo helyisegbe, de a britek szerencsejere nem robbant fel.
Tudtommal ez lehetett volna az egyetlen dokumentalt eset a tortenelemben.
-
-
-
-
-
-
Chris0321
veterán
Sajnos a wg még nem adott ki hivatalos fordítást így a wows.hu-ról szedtem le egy a játékosok által készítettet, hogy értsem a küldetéseket. Mivel szinte semmit nem értek angolul nekem megfelel.
Mindenkinek köszönöm a segítséget, az AFT-t fogom adni majd a kapitánynak.
Egyébként lesz egy 0.5.5.1-es frissítés 12.-én.
-
-
-
-
-
-
Jó ne idegesíts már, banolnám a fszba azokat, akik körbegurigáznak pár percben a szigetek körül csatahajóval, és addig nem csinálnak lófszt sem. Mire kiér a sziget mögül, vége a bulinak. Tirpitzektől szoktam látni ezt a manővert ezen a mapon..
Próbáltam csinálni a dolgom, rombolók spotoltak, én lőttem, közben variáltam a sebességem, és módosítgattam az irányom. Ennél többet nem nagyon lehet tenni. -
Megnézem, hogy wasdolod ki ezt.
80% hp-m odalett, onnantól még pár perc, és süllyedtem is.
Szerintem nem rám jöttek amúgy, mert én wasdolok, csak eleresztették felénk, amijük volt. Az sem segített, hogy az idióta Moskvánk konkréten az oldalamon szörfölve vagy két percig tolt errefelé... -
-
-
-
-
-
-
Azaz. Videón vicces, átélni nem annyira.
Cruiser ágat kellett volna inkább felhúzni T10-ig.. mert CV mire jön? Csatahajóra. DD mire torpedózik? Csatahajóra. Cruiser mit éget? Csatahajót.
Iowa viszont eléggé adja ma, csak ne kerülne ennyibe...Montis detonation után rám írt egy Des Moines a csapatból (0 killes természetesen), hogy milyen noob vagyok, menjek vissza T2-be... mondom nyilván az én hibám a detonation is, és az is, hogy az összes cirkálónk képtelen volt akár csak egy DD-t is kilőni... akkor miért mozogtam a flottával? Ööö, mert egyedül halott vagyok?
Eszméletlen agyhalottak játszanak... hétvége meg minden, de akkor is... -
-
ProgenXL
őstag
Sziasztok. Még a béta verzióval játszottam valamint utána valamennyit. De most ismét visszatértem ehhez a játékhoz. jelenleg egy IV WYOMING battleship-em van. Viszont komolyabban még nem értek a játékhoz csak csatába indulok aztán lövöm az ellenfelet. Ami számomra érthetetlen hogy miért van ilyen nagy győzelmi arány. Nagyon ritkán vagyok a vesztes oldalon. Tegnap 10/10 győzelem és csak 1szer robbantottak fel akkor is torpedo talált be többször. Igyekszem olvasni itt az okosságokat aztán hátha sikerül fejlődnöm a játékban
. Következő célom a NEW YORK hajó lesz.
Esetleg aki gondolja felveszem vagy én őt aztán néha közös csaták.
Asuska20 néven játszom -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bad Pritt
félisten
Tehát akkor a prémnap már közös a többi wg játékkal? Ez jó hír. De ahogy olvasgatlak titeket, még mindig dublon vagy mi a franc a prémium pénz, szóval azó wg aranyat még nem kapták meg a hajósok. Azt lehet már tudni, hogy ez mikor történik meg, ha megtörténik, vagy még a jövő homályába vész?
-
-
-
-
-
-
Mister_X
nagyúr
Annak, aki nemtudná elolvasni:
"Háj! Én lenni Iowa-osztály, Iowa. Te lenni ennek flottának admirálisa? Az tök jó! Reméljük a legjobbakat*!
van amit nem lehet lefordítani...
Egyébként csak KanColle, semmi több, de tényleg wtf az egész
Példának okáért íme az IJN Yamato (egyébként bjútiful). Amit fontos megjegyezni, hogy az ágyú méretével nő a mellméret is
Más, miért nőneműek a hajók? Legalábbis amcsiknál minden hajó nő, de még a japánoknál is néha...
-
-
-
-
ddt500hu
veterán
Akkor az rng veled lehet mert jobb a találati arányod mint nekem.
Van ami már nem rng.
Nem akarok diegot játszani csak értelmetlen a hajókról, hajóosztályokról, és azok tulajdonságairól értekezni ha még ott sem tart valaki, hogy eltalálja az ellenséget.
10-11%-os hit ratio az 600-as pinget feltételez. Vagy szervi bajokat. -
ddt500hu
veterán
Köszi! Tiszta kék meg lila vagyok!
-
Chabe89
addikt
Amit te mondasz az Upgrade amire pedig belaazallat gondolt az consumable.
belaazallat: Az ár mellett van egy nyilacska azt nyisd le és ott meg tudod venni 22/22.500 silverért normál esetben. Gondolom ha most kaptál 5db-ot akkor ez díjmentes lesz 5 alkalommal.
Spenike: Csak Team Battle lesz nem klánrendszer sajnos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest