Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igazat adok, h a magamfajta mediocre 50-es winrate-esek helyett a Blackkel rendelkezőkre érdemesebb figyelni, azonban a jelen téma nem hülyeség kérdése, hanem más játékstílusé.
Ezért sincs értelme ajánlgatni másoknak, mert nem mindenki tudja uazt kihozni a unitokból.Én pölö képtelen vok megszokni a Gneisenaut. 3 toronyból legalább 1, de gyakran mindhárom úgy lő, mintha 200m-rel előrébb-hátrébb céloztam volna, ami meg talál, az szeret ricochézni v 2k-t hozni még ca-kon is. A hullja minden szögből nyeli a körönként 2-4k-kat még a New Mexicótól is, a 380-asoktól fölfelé már 6-8-akat. Torp viszonylag kis szöge miatt rá kell fordulni a célra, amit ilyen armorral büntet az ellen.
Eközben meg tény, h másnak az enyémnél 2x jobb a statja vele, szal szimplán nekem nem felel meg.
Ellenkező esetben meg én látom, h pl. az Ishizuchival általában pocsékul játszanak (rankedesek is). Semmi lecsúsztatás, mid-range, HE-AP, cover, így sokszor már a meccs felénél kiesnek, a többség rendre hátul is végez vele.
NC-t nálam vh szögből is megtalálják a nagy kaliberek.
Uakk kellemesen tok haladni vele, annak ellenére, h szó szerint egy hp pool, amiből meccs végéig szivattyúzzák a hp-t. 1x 1 Clevelanddel vívtam tragikomikus broadside 1v1-et, amikor a fél life-omat levitte, mire a negyedik (v hatodik, már nem emléxem) körre elintéztem. Lehet mondani, h én voltam béna, de amikor 40 pen mellé 20k dmg jár (AP-HE), ott asszem inkább az rng körül kéne keresgélni.
Viszont NC-nél a gyenge páncélzatot ellensúlyozza a nagy lőtáv, amivel mid-hi távban lehet maradni a veszélytől, amit az Amagi +2,5kts-e nem kompenzál.Angle meg minden bb esetén alap, de még a mértéke se mind1.
-
válasz
cheatergs
üzenetére
Azért, mielőtt túl sok hülyeséget terjesztetek el egymás fejében: ha jó játékosokkal számolunk minden T8 BB-ben, az NC messze szétüti a Bismarckot, mert a Bismarck minden szögben nyeli a pent, míg az NC leginkább akkor büntethető, ha oldalt mutat. Nem tudom, ti hogy szoktátok, én nem nagyon hajókázom vele broadside.

Ranked alatt is posztolgattam ide, hogy az Alabama (még csak nem is olyan pontos, mint az NC) miket tol angled vagy nose in németekbe.
NC mit kap, ha broadside? 2-3 cit, 20-25k? Bismarck is megkapja, csak nem cit, hanem nyers pen képében.
FdG is ugyanez, csak az még hosszabb, még könnyebb szétütni.
Szóval én inkább úgy mondanám, hogy a tápláléklánc alja a Bism, teteje a jól használt NC és Amagi.
Azért nem tudom az Amagit kihozni győztesnek, mert egyáltalán nem olyan pontos, mint állítják, és turtleback ide, vagy oda, messziről simán nyeli a citet.
Nekem pl a kedvenceim a Bism/Tirp vs NC/Bama 1v1-ek.. kívül maradok secondary távon, angled, és semmit nem tudnak csinálni. Túl alacsony a kaliber, hogy komoly kárt okozzanak, általában csak pattognak, vagy overpen, én pedig 5-10k per salvo túlnyomórészt. Mikor már sajnálni kezdem őket, beteszek egy lövetnyi HE-t, akkor felbátorodnak, oldalt mutatnak, a következő lövésem már persze AP, és jön a 20-25k pen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amit írtok, az kb a Tirpitz megjelenésekor volt igaz utoljára.. akkor az volt az egyetlen turtleback hajó, és meglepően kevés pent nyelt, sokkal erősebb volt, mint ma.. sokat tweakeltek azóta rajta, attól, hogy sehol sincs a patch notes-okban. Emlékszem, még Iowa is képes volt full overpeneket tolni az oldalába.
De ezeknek az időknek vége. -
cheatergs
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
Kii-t nem ismerem, de az Amagi páncélzata árnyalatnyival erősebb az NC-énél, ami a tierje alja.
NC-t még a 356-osok is citázzák 10km alatt (aminek persze tudjuk az okát, de a tényen nem változtat), afölött pdg a 406+-osok szemből is osztják a criticalt.Ebben a tekintetben a tier8 jelenlegi topja a Bismarck, azt nehéz kikapni még tisztán oldalról is.
Az NC-hez hasonló pocsék védettségű még a T6 Mutsu, bár azt csak a "szerencsés" oldalról ismerem, mivel akármelyik 356-ossal citezni lehet viszonylag éles szögből is. Ha látom, h van Mutsu a pályán, előre tom, h nem csak hit, hanem dmg is lesz.
-
frame>24
addikt
Én sem gondoltam volna, hogy ez lesz, de a köv. a tapasztalat:
A Hood sokkal használhatóbb tier 7-ben, mint a Kii tier8-ban...
A Hood érzése inkább egy fürgébb battlecruiser: gyors, fordulékony, az ágyúk kalibere azon a szinten még kb. elég, viszont nagyon durván pontosak és a torony forgás is gyors (BB-hez képest), ééés igen éles szögből tud lőni. AA pedig rövid távon öl rendesen. Kifejezetten izgalmas vele játszani.Ehhez képest a Kii manőverezése 0, egyenes vonalban gyors (ha egyszer eléri a max speed-et), de kanyarodni totál nem tud. Keményen ki kell fordulni, hogy, a teljes tűzerő bevethető legyen, emellett nem is pontos (sigma 1.7). HA betalál, az kemény, csak hát HA... AA azon a szinten erős, de nem elképesztő. Amagim nincs, de tesztek szerint a Kii páncélja az övet kivéve minden szempontból rosszabb.
Szóval, ha biztosra akarsz menni, 180 nap prem, de Kii tuti nem casual gépezet.
-
ledgeri
nagyúr
Ha személyesen engem kérdezel, akkor csak arról tudok beszélni prémeket illetően, ami megvan
-
TCSZ
senior tag
válasz
gaborka1981
üzenetére
Köszi az infót!
-
gaborka1981
csendes tag
Szia!
Leszögezem nem vagyok jó játékos, de megvan a Kii, de nem ajánlom hogy megvedd.
Nekem nem megy vele a játék.
Egyetlen értékelhető tulajdonsága számomra a harci tapasztalatok alapján a légvédelme. Az brutál jó, szinte megközelíthetetlen a hajó. Nekem a full AA verzióra van kiépítve.
A lövegei erősen szórnak, a lőtáv T8-ban vagy felette már kevés. 17-18 km-ről másodvonalból kell vele lövöldözni.
Páncélzat gyenge, szigorúan az orrunkat vagy hátunkat mutatva és menekülve lehet osztani az áldást kis hatékonysággal. Sebessége kiváló. Összességében sajnálom hogy megvettem. -
cheatergs
senior tag
válasz
olivera88
üzenetére
Én 3k/hajó fölött nem költök rájuk, de legalább az eddigi 3-ból 2 prem ship rászolgált a bizalmamra, a másik 2-nek meg nem nézem a fogát, mert ingyen voltak.

Ünnepek során szoktak 50%-ra diszkontozni, akk éri meg 1edül venni tőlük. Kár, h a camou-kat eddig nem láttam ilyenben.
-
-
ledgeri
nagyúr
0.7.1 Known issues Személy szerint én ajánlok egy preferences biztonsági másolat létrehozást, mielőtt valaki belekezd a frissítésbe holnap, ha sok egyedi billje van!
-
ledgeri
nagyúr
Ha van valami amivel már hónapok óta szemezel, csak épp túl sok amit alapáron kérnek érte, de minden alkalommal, mikor látod megfájdul a szíved, akkor azt, és ne sírd vissza a pénzt...
Ha viszont nincs ilyened, akkor bele ne ugorj a marketing gépezetbe, csak azért, mert "Most akciós, most olcsóbb, mint bármikor máskor"!!!Ha évente járna egy, ami nem lejárós, és 2 év alatt max 50%-ként beváltható lenne bármire, mint "jó játékosunk, köszi", akkor ezt mondanám az ilyenek OK-k, de így 6 naposan orrba nyomva.... Hol az AdBlock WOWS edition?
-
TCSZ
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Róka úr!
Akkor azt mondja, hogy semmit ne kezdjek vele. Köszönöm a tippet! -
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Dobot nekem a gép egy -30%-os kuppont 6 nap felhasználási idővel. Ti mit vennétek rajta?
Köszönöm a tanácsokat! -
Chabe89
addikt
-
cheatergs
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
USN bb-k T8-tól eleve cit-mágnesek még a 380-asok számára is, nehezen hinném, h az azoknál is törékenyebb Alaska hozna ebbe változást ca-vonalon.
Inkább szét kellene választaniuk a cruisereket is protected-armouredra ill. light-heavyre. Meg a bb-knél se ártana uez bc-bb-módon (remélhetőleg meglépik, ha kellő unit gyűlik össze).
-
-
-
olivera88
veterán
Új hajók a láthatáron. Az egyik természetesen egy nem létező szovjet csoda.

ST, German destroyer Z-39, tier VIII
Hit points - 19600. Plating - 19 mm.
Main battery - 1x2 150 mm, 2х1 150 mm. Firing range – 11.8 km. Maximum HE shell damage – 2200. Chance to cause fire – 12%. Maximum AP shell damage - 3700. Reload time - 7.5 s. 180 degree rotation time - 22.5 s. Maximum dispersion - 104 m. HE initial velocity - 835 m/s. AP initial velocity - 835 m/s. Sigma value – 2.0.
Torpedo tubes - 2х4 533 mm. Maximum damage - 14400. Range - 8.5 km. Speed - 65 kt. Reload time - 90 s. Launcher 180 degree rotation time – 7.2 s.
Maximum speed - 36 kt. Turning circle radius - 670 m. Rudder shift time – 4.5 s. Surface detectability – 7.5 km. Air detectability – 4.4 km. Detectability after firing main guns in smoke – 3.3 km.
Available consumables:
Slot 1 - Damage Control Party
Slot 2 - Smoke Generator
Slot 3 - Engine Boost
Slot 4 - Hydroacoustic Search
All stats are listed without crew and upgrade modifiers.

ST, Soviet cruiser Kronshtadt, tier IX
Hit points – 82300. Plating - 25 mm. Armor belt – 230 mm. Torpedo damage reduction – 34%.
Main battery - 3х3 305 mm. Firing range – 18.2 km. Maximum HE shell damage – 4200. Chance to cause fire – 24%. Maximum AP shell damage - 9000. Reload time - 20 s. 180 degree rotation time - 35.3 s. Maximum dispersion - 242 m. HE initial velocity - 920 m/s. AP initial velocity - 900 m/s. Sigma value – 1.8.
Maximum speed - 33.5 kt. Turning circle radius - 840 m. Rudder shift time – 14.9 s. Surface detectability – 14.3 km. Air detectability – 13 km. Detectability after firing main guns in smoke – 11.4 km.
Available consumables:
Slot 1 - Damage Control Party
Slot 2 - Defensive AA Fire/Hydroacoustic Search
Slot 3 - Spotting Aircraft
Slot 4 - Repair Party
All stats are listed without crew and upgrade modifiers.
The numbers here are preliminary and are subject to change during the ship's testing!
Ez a Kronshtadt érdekes lesz. Ahogy hallom nem történelem hű.

Vajon ez is prém lesz? Nem hinném.
-
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
EU.
O7 vs WGP2W -
-
frame>24
addikt
Kész, vége. Megöltem a topikot a hülyeségemmel.

Nah, nézte valaki tegnap a King of the Sea döntőket?
Érdekes volt kicsit a "pro" játékot nézni.
Montana, Moskva, Hindenburg, Gearing. Szinte csak ez a 4 típus dominál, + 1-2 Zao, DesMo (+Grozovoi).Ott döbbentem le, hogy volt olyan: carrier strike repülői felszállás után egyből dobták a torpot/bombát, hogy gyorsabban repülhessenek spottolni... Mih? Nem gondoltam volna, hogy ezt modellezik.
-
frame>24
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Jah félreérthetően írtam.
Új ranger a patch óta, de nekem, mint hajó is új, most lett meg. A CV-ket kezdtem a legkésőbb és csak USA.Teszt szerveren meg próbáltam egy Shokakut, ott nyilván egyből fullosan, hát nem gondoltam volna, hogy tier 6 után ilyen éles váltás jön, de valszeg a tier 9-be való feldobálás miatt. Hihetetlen láma voltam azzal is, pedig jó gépnek tartják.
-
olivera88
veterán
válasz
frame>24
üzenetére
Pedig új Rangeren jobb a kiosztás. Az előző verzioban volt az 1-1-1 , akkor 2-0-2, és 1-1-3.
Én az 1-1-3 at használtam, ami jó dmg szempontjábol, viszont gépeid nem tudod megvédeni ha kell.
Gondolom te is 1-1-3 at használtál, ha már új nem tetszik.
Nézd az EU Forumot...
[link]Lexingtonig érdemes elmenni, ha tovább nem is akarsz.. Felszereled AP bombákkal és tarolni fogsz abban tierben.. Nagato, Gnei, Scharn, Bismarck, Tirpitz, FDG. Ezek mind jól farmolhatók AP bombával
-
frame>24
addikt
Egyetlen kategóriában volt büszke statom, a CVk-nél.
Új Ranger 6 csata alatt ezt is a sárba döngölte.Most jönne a "hogy ez mekkora fos-szar" rész...
És ez a legfrissebb 1-2 vélemény róla, úgyhogy itt akkor USA CV ág megáll egy időre. (fxp-t meg nem adok rá)

-
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen, de azok csak a collection-be mennek és nem "normális" kapitányok. Azokat csak venni lehet én úgy tudom. Még jó, hogy anno az ARP-ot nem így csinálták, mert a falra másztam volna.

-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekem sincs, de egy ingyen camo akkor sem hátrány főleg úgy, hogy még csak tenni sem kell érte semmit plusszban.
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ingyen camo Yamato -ra.
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
nonsen5e
üzenetére
Innen lehet letölteni dolgokat, van benne hajófestéstől hangokon át menüig minden.
Letöltés után az előnézetet pipáld be, meg van ami egy másikkal nem kompatibilis, de mindenre fel van hívva a figyelem! Ajánlom a fórumba való regisztrációt, és értesítés beállítását a topikra, mert akkor ha valami bugossága miatt cserélődik, vagy épp verziószám csere miatt (amikor is mindent újra ki kell adni) megjelenik az új pakk, értesülj! Az előbbi linken elérhető iránymutatásnak megfelelő a pakk.(#26648) sh4d0w Engem az már nem érdekel: mert sajna olyan, hogy 1-2 hétig semmi aztán 3-5 egy két meccs alatt, mintha "megérnének a detonációk". Nem is éri meg ellene zászlózni, csak ha nem fontos (pl ranked, vagy kláncsata..) van is 1100 ilyen zászlóm...280 millióm eltünése esetére...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cheatergs
senior tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Hát good luck and fair seas, h ne menjen el a kedved tőle, mert am el fog!

Amikor majd bekerülsz a grindörvénybe, megtapasztalod a többi játékost meg a WG hozzáállását a saját gammájához; na, utána h fogsz nosztalgiázni az első meccsek fílingjéért!
Ah, azt hiszem ma is nagyon pozitív voltam!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nonsen5e
veterán
Köszönet még KJ82 kollégának a meghívó kódért, tök fun játszani azzal az ezer ágyús Diana hajóval. Utána mindig pislogok a többivel, hogy miért nem tudok sorozatot lőni.

Sajnálattal tapasztaltam viszont, hogy szinte minden promós cucc csak valódi pénzért vehető meg, méghozzá nem is kevésért.
Elvileg majd pár nap múlva esedékes lesz egy HSF container miután szerzek egy lvl5 hajót, majd abban meglátjuk mi lesz, vagy egyáltalán, hogy mi lehet.Több helyen is rátaláltam olyanra, hogy modok a játékhoz. Úgy láttam temérdek van belőlük. Ezek mennyire hivatalosan támogatottak, vagy tiltottak? Gondolnék főleg textúra cserékre, mint az eredeti Imperial Navy zászló, vagy a HSF Harekaze textúrája 10000 Forint híján a sima nem-premium-nem-promo Kagerō osztályú Tier VIII destroyerhez?
Az "apró" HSF mániámat kivéve eddig nagyon élvezem a játékot. Mondjuk még azért 3x többet süllyedek, mint amennyit nem, de legalább 3 nap után arra is rájöttem, hogy ha kilőttek, akkor nem kell végig néznem a teljes matchet, hogy kapjak a körért XP-t és nagyjából a célozgatásba is kezdek belejönni.

Az kicsit illúzióromboló volt elsőre, amikor valahogyan sikerült közel verekednem magam egy battleshiphez, miközben a hajómat már nem is láttam a lángoktól, teljes sebességgel 90 fokkal nekirontottam a közepének, én természetesen felrobbantam, azon meg kb. meg sem érződött az egész.
Élmény volt még az első közel max. ranges torpedo kill is.
-
sh4d0w
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezek a ruszkik nagyon nem találják az egyensúlyt a detonációkkal (sem). Korábban volt, boldog-boldogtalan a levegőbe röpült, aztán visszavették, szinte 0-ra, most megint van egy csatában összesen legalább 3. Már nem vicces, hanem szánalmas ez a vergődés, amit a játékkal csinálnak.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
Gondoltam, belépek kicsit funolni estére. Felöltöztettem a Missit, hogy a szorzós körrel grindoljak némi fxp-t. Első, bemelegítő T5 csata loss, megesik, a másik két Missourisat megosztom, mert tényleg nem mindennapi:
1. DD hátrány 3 v 2 az ellenfél javára +egyikük egy Black. Már sejthető volt, hogy necces meccs lesz, de ez még hozható, ha valami, akkor a Missi meg tud birkózni ezzel (mondjuk Okinawa, de mégis).
Hogy a radar balansz 5 vs 3 szintén a javukra, arra már tényleg nem tudok mit mondani. Életben tartottam amíg tudtam, de nem volt mit tenni. +Tripla Atlanta div odaát, végig engem fókuszált füstből.
Az egyetlen csapattárs, aki legalább megpróbálta játszani a meccset, egy Belfast volt.2. Na de ez még jobb.
4 v 3 romboló ismét az ellenfél javára, oké, megszoktuk. Legalább a radarelőny nálunk van, 3 v 2.
Majd az első percekben:Igen, ez a Donskoi, és a Desmo.
Percek alatt omlott össze a meccs ezután. Láttam már sok szart ebben a hulladékban, de a radarállomány kétharmadát detonálni az első percekben még nem. -
frame>24
addikt
válasz
Chabe89
üzenetére
(az alábbiak olivera fun plakátjáról jutottak eszmbe)
Most látom, hogy az avatar valójában Haruna az Arpeggio szériából.
ÉN mindig azt hittem, hogy valami paladin csajszi, amolyan full plate mail cuccban...Még jó, hogy korábban pont neked áztattam a fenti téma ihlette camokat...

---
Fox: erre mondta egy barátom, hogy "olyan, mintha a Merkúron állva azt kérdeznéd, látod-e a Napot?"
-
olivera88
veterán

-
-
cheatergs
senior tag
Halisztok!
Ismertek vmi lötyögős hazai klánt, ahol nincsenek elvárások, csak a bónuszok miatt csapódtak össze? -
eventus
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Na megvan a festék, mindjárt jobb

-
-
eventus
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ibuki nem kapott fix festest, mert Zaora gyurtam Atagoval. Zao fog kapni, megvan már a hajo.
-
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Remek magyar forditások szokás szerint.

-
eventus
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jogos
Érdekes dolog, már ibukinal is eszrevettem. Kicsit sokba kerül a javitas, korábbi hajokhoz képest. Na majd kap fix festeket, azzal -50% a javítás koltseg. Hull bő 3/4-e megvolt a csata végén és ugyanugy javitasra 170 ezret szamolt. -
-
eventus
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én élvezem a japán ágat. Német megvolt Roon-ig, de inkább sebesség és rejtőzködés.
-
-
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
-
Multikiller
tag
Sokat elmond a kép a mai játékosállományról. T7-es hajóval top 3-ban lenni T9-ben, nem kellene, hogy normális legyen. Előtte persze 2 100k dmg fölötti kör bukó. Természetesen a 3. csatára fogyott ki a 200% xp-s kamóm.
Jó kis hajó ez. 10 csata után 82k az átlagom vele. Egész szépen sebez Ap-val, ha meg beáll szembe egy Missouri, megcsapom a 43%-os HE lövedékekkel, csak meggyullad egyszer a nyomorult!
-
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Már ne is haragudj, de ezzel csak megerősítetted a korábabn elhangzottakat. Töröld le azt a szart és hozd ki minden meccsből a legtöbbet. Egy super unicumnak is lehet szar köre, de ők általában egyből a csapatra mutogatnak. A gyomrom forog ettől az elitizmustól.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Második meccs, hasonló felállás, Midway kinézett magának, 29k-t sebeztem. Full AA build azért leszedte 19 gépét.
Ezzel a teljesítménnyel második lettem xp-ben.
Mi a fene van ma?
-
válasz
Chabe89
üzenetére
Mondjuk afk-ba nem megyek, de ilyen meccset semmi értelme megvívni a legtöbb esetben, mert sebezni sem lehet, annyira rövid:
Ellenfélnél pluszban Midway-Yueyang-Hinden OM div. De a többiek is.. nálunk rajtam kívül 2-3 játékos volt említésre méltó. 12k-s kört mentem Alabamával, és gyakorlatilag semmit sem tudtam tenni ellene.
Ranked óta ilyeneket kapok amúgy jellemzően akár ezen, akár azon az oldalon. Nem mentem jó Alabama csatát ranked óta.
-
olivera88
veterán
Valaki szerzett már meg valamilyen emblémát?
-
nonsen5e
veterán
Köszönöm a segítséget, sikerült működésre hozni a standalone klienssel.
Mindenképpen kérdezek, ha majd valami nagyon nem menne.
-
törölt tag
Az androidosban van 1 olyan funkció ahol bemehetek a kikötőbe és mindenféle írás és bármiféle grafika nélkül forgathatom nézegethetem a hajómat a vízen, a pc -be is van ilyen és ha igen hol?
-
törölt tag
válasz
4580693
üzenetére
A wr már egyáltalán nem érdekel. Az átlag xp és az átlagsebzés növekszik,
Jó látni, hogy más is így gondolkodik.
Mindkét, általam játszott WG termék esetén ugyanez a hozzáállásom; sokkal jobb így tolni. A fontos mutatók fejlődést jeleznek vissza (azok, amikre van kihatásom) - amire nincs, pl. WR, az nem érdekel. Az a leginkább felesleges, mondhatni értelmetlen mutató. Ráadásul belőle fakad a közösséget mérgező rossz hangulat (itt alig, de a WoT-ban hajmeresztően!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hegesztés topic
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Crimson Desert
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)