- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
CharlieDrop #8450 üzenetére
Ennyire esélytelennek látod?
-
MarKoo
addikt
Sziasztok!
Olyan embert keresek aki már csinált Woocommerce - SAP B1 összekapcsolást. Találtam pár plugint, de némelyik horror árban van. A cél ~14.000 termék szinkronizációja napi szinten, illetve a rendeléseket is szeretnénk ha állandó szinkronban lennének - amihez természetesen elengedhetetlen az ügyféltörzs szinkron is oda-vissza.
Előre is köszönök minden segítséget!
-
MarKoo
addikt
Sziasztok!
Woocommerce termékfeltöltéssel akadt egy kis problémám. Adott egy termék, pl. melltartó.
Rendelkezik szín, méret1, méret2 attribútumokkal. Ez esetenként akár 80 variációt is jelenthet egy terméknél.
Van belőle fekete és fehér, C-D-E-F kosárméretből 70-100-ig, G-H kosárban pedig 65-90-ig. Szóval ki egy csomó kombinációt ki kell törölni, vagy létre sem kell hozni. Ezzel még semmi gond nem lenne, viszont ennyi terméknél külön megváltoztatni a variációhoz használt képet - kicsit idegörlő. Egész nap próbálgattam különböző bővítményeket, de igazából egyikkel sem oldódott meg a problémám.Hálás lennék ha valaki megosztana velem valami bevált módszert mert így napokig ülhetek a gép előtt mire mindet feltöltöm.
-
MarKoo
addikt
Hosszú keresgélés után feladom és inkább kérdezek. Van olyan bővítmény amivel egy képet a front page jobb alsó sarkába tudok pozicionálni és fixen ott marad akár scrollozás közben is?
-
MarKoo
addikt
Valaki nem használt mostanában olyan Onepage témát, ami ingyenes és multilang kompatibilis? Sajnos vadásztam párat, de vannak olyan részek amiket nem tudok se Polylanggel, se qTranslateval lefordítani, bizonyos részek az eredeti nyelven maradnak.
Semmi komoly dolgot nem kell tudnia, egy bemutatkozás, nyitvatartás meg néhány ár feltüntetése a cél.
-
MarKoo
addikt
Próbálkoztam LocoTranslate használatával, megnyitottam a témához tartozó lang fájlt, de ugyanazt kaptam mint a Poeditorban. Hiába van lefordítva, angol nyelven jelenik meg néhány menüpont, meg néhány üzenet. Egyszerűen nem tudok rájönni mi a gond.
Valami ötlet? Storefront child theme egész pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest