Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
jól érted szerintem, de nem almenü kell, hanem meglévő menübe direkt altartalom, tehát egy főmenü sok kicsi tartalom benne (bejegyzések, oldalak)
mint ahogy pl. a bejegyzések a "legutóbbi bejegyzések" részeként összegyűjtve megjelennek , egyébként ehhez is hasonló procedúra rémlik, a kimásolás okés, de hová illesztem be pontosan, az nem világos.
a menühöz? vagy hová? és ott konkrétan hová? ilyen kérdések feszegetnek csak!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- !!!Csapj le rá, mielőtt túl késő!!! Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- FiiO E10K Olympus 2 USB DAC, fejhallgató erősítő
- XPS 9340 27% 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mint ahogy pl. a bejegyzések a "legutóbbi bejegyzések" részeként összegyűjtve megjelennek , egyébként ehhez is hasonló procedúra rémlik, a kimásolás okés, de hová illesztem be pontosan, az nem világos.