Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
kicsit meglep, hogy ezt alapból nem kezeli (vagy nem tudjuk, hogy kezeli) a WP.
a linkelt két megoldás már erről szól, köszönöm, bár kicsit variálós.közben próbálgattam, és rájöttem egy az általad is ajánlotthoz hasonló, de buherátorkodásmentes részleges megoldásra, hátha máskor még valakinek eszébe jut hasonló agyrém.

a lényeg, a wp kategórizálásában van, de amíg a bejegyzéseket lehet,addig az oldalakat számomra rejtélyes okból nem lehet (nem látom, hogy lehet) kategorizálni, csak menüsíteni,almenüsíteni, de nekem már ez is megfelel, létrehozok egy menüt,amiben egy vagy több kategóriához sorolt tartalmat akarom megjeleníteni, és így az adott kategorizált híreket (bejegyzéseket) automatikusan megjeleníti már ez a menüpont, pont úgy,ahogy én szeretném.
köszi az ötleteket és az aktív segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest