Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
CharlieDrop + FeniX- + sz.j + BarnaB@hu
Köszi a válaszokat!
FeniX: igen, ez lepett meg, hogy tényleg ennyire kötött a wp.com, pedig még a wp.com tutorialjai is emlegetnek szín, font és egyéb módosítgatásokat...
Átolvastam már több oldalt (wpbeginner, colorlib, wp.com), megnéztem már 4-5 órányi youtube tutorialt, találtam is köztük olyat, ami eléggé olyasmit hoz ki, mint amit én is szeretnék. Nincsenek bonyolult dolgok tervben, bár ahogy még kristályosodik ki, lehet kiderül, hogy mégis... egyelőre ilyesmire gondoltam:
- home: headerben logo, oldalnév, navigáció; felül egy kép, kis szöveg; alatta portfólió-szerű kis tile galéria, ami képtípus alapján szűrhető; majd pár blog-bejegyzés; footerben meg kontakt, social media linkek, navigáció. Ebből a típus alapján szűrhető tile galéria a legbonyolultabb, de ezt az ötletet is egy ingyenes téma alapú tutorialból merítettem, és ott már eleve benne volt az ingyenes témában.
- portfólió: előző oldalról a tile galéria, csak több képpel. Lehet, hogy a home-on lévő mini-portfólió mellett már felesleges; vagy pedig a galériákkal vonható össze.
- galériák: képtípusok (pl. asztró, tájkép, stb), azon belül sorozatok albumokba rendezve
- blog
- rólam
- kontaktsz.j: ha már szóba került az oldal, úgy látom, hogy ott csak 4k HUF a .com domain, míg amennyire rákeresve láttam, a rendszeresen előkerülő nagyobb játékosok (godaddy, hostgator, bluehost, stb) 7-15 USD/első év, 14-20 USD/megújítás díjjal dolgoznak. Ez tényleg csak ennyi, vagy van valami rejtett költség?
Ebből adódik is a kérdés:
Hol érdemes .com domaint regisztrálni?BarnaB@hu: köszi, hasznosnak tűnik az oldalad, ugyan néztem már sok oldalt és tutorialt, de majd átnézem azt is
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , 13100F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest