- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Orionhilles #3403 üzenetére
Ezeket a PHP fájlokban kell megkeresni Notepad++-al és szépen kézzel lefordítgatni UTF8 BOM nélküli módban, a "Nothing found + ready to publish" szinte biztos, hogy a 404.php-ben lesz, a "Read more" után kicsit kutakodni kell, de az is ott lesz valahol, talán a page.php.ben vagy a home.php-ben.
(#3401) wwhy: Valószínűleg a sablonod tartalmaz olyan kézzel belekódolt angol szövegeket, amiket nem készítettek fel fordításra, ezeket a legegyszerűbb kézzel lefordítgatni a fájlokban, főleg ha csak pár darab van.
(#3402) VIBO: Ezt biztos ide szántad?
(#3405) Dexter68: Melyik sablon és mi lenne a megoldandó probléma? Hátha tudok segíteni.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Orionhilles #3403 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy letöltöttem a style css-t, majd a Notepad++-al megnyitva kikerestem a "Read More"-t és a helyére beírtam a kívánt magyar szöveget.
Ezt követően az FTP-n keresztül visszaraktam a helyére a style css-tA másik problémádra sajnos nem tudom a megoldást, de gondolom mások segíteni fognak neked ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Apple Watch Ultra - garis 2026.01.17-ig
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest